Voorbeeld StartUp Contract

Zoals besproken bij de kwartaallunch delen we dit format hier, uiteraard vertrouwelijk. Dit biedt meteen wel ook een houvast voor de onderwerpen die kunnen worden vastgelegd. Zoals toegelicht ging dit om een situatie waarin ook juridisch al veel keuzes waren gemaakt. Deze overeenkomst diende hierin dus ook meteen als managementovereenkomst.

Voorbeeldcontract Werkstudent

In deze geanonimiseerde overeenkomst voor een werkstudent zie je ook de tien stappen volledig terugkomen. Het gedachtegoed van Informed Consent is hier helder in te herkennen. Zowel juridisch als psychologisch zitten alle elementen erin. Met in deze dus “Organisatie Het Voorbeeld”, bij een gesprek aan inspiratie voor een goede naam!

Format Samenwerkingscontract Arbeidsrelatie

In dit geanonimiseerde arbeidscontract zijn de afspraken op maat vastgelegd en binnen het wettelijk kader gehouden. Bewust is er gekozen om het een samenwerkingsovereenkomst te noemen in plaats van een arbeidscontract.

HandOut Duurzaam Contracteren

In deze HandOut staat stap voor stap beschreven met welke artikelen we toewerken naar een duurzaam samenwerkingscontract.

Werkblad Contracteren

Met dit werkblad kan je per artikel stapsgewijs een samenwerkingscontract opstellen. Hier staan voorbeeldvragen en de doelstellingen van de tien stappen. Aan de hand van dit sjabloon kan je in het Prediation® proces alle stappen vastleggen.

Format Samenwerkingsverband ZZP’er

In dit sjabloon gaat het om een samenwerkingsovereenkomst tussen een organisatie en een ZZP’er. De organisatie werkt met een eigen model en concept aan dienstverlening. De zelfstandig adviseur conformeert zich hieraan en de wisselwerking in de rollen is een win-win. De cultuur, werkwijze en leadsysteem stonden hierin centraal voor de samenwerking. Vanzelfsprekend is dit contract […]

Format Samenwerking Ondernemers met Leads

Dit voorbeeldcontract is uiteraard volledig vertrouwelijk en van daaruit ook geanonimiseerd. De (zins)opbouw kan je hier natuurlijk wel van gebruiken voor het duurzaam contracteren.

Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Be the first to know about new arrivals and promotions

Inschrijven nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom jij ook?

14 juni 2024 is het Voorkans Congres! Een dag vol inspirerende sprekers en boost rondes.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.