Begeleidingsovereenkomst Designed

Deze begeleidingsovereenkomst kan je zelf aanvullen en invullen in Powerpoint en dient als start overeenkomst voor een Prediation® Begeleiding.

Begeleidingsovereenkomst Voorkans Register

Deze begeleidingsovereenkomst dient altijd te worden ondertekend door alle partijen. Deze gaat altijd samen met het reglement en de gedragsregels. Daar wordt ook naar verwezen! Dit is een WORD bestand omdat je er nog dingen in aan kan passen en/of moet invullen (datum, prijsafspraak).

Keurmerk Voorkans Register

Dit is het officiële keurmerk van het Voorkans Register wat je gebruikt in de overeenkomsten, documenten en voor op je website.

Reglement Voorkans Register

Dit is het volledige reglement vanuit het Voorkans Register wat je als bijlage voorafgaand aan de begeleiding stuurt/uitreikt aan de klant. Hier vind je dus ook alle kaders, verantwoordelijkheden en procesonderdelen voor de Prediation®.

Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Be the first to know about new arrivals and promotions

Inschrijven nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.