Voorkennis

Hier delen we al onze tips, tricks, inzichten en dus Voorkans Knowledge. Prediation® zetten we in als partijen een (langdurige) relatie met elkaar aangaan en zij deze relatie vormgeven in een overeenkomst. Dan zijn daarbij zowel relationele, zakelijke als juridische aspecten van belang.

Het gaat er binnen Prediation® om dat partijen goed geïnformeerd, bewuste keuzes maken aan de voorkant. Bewuste mensen nemen hun verantwoordelijkheid. Zo worden er keuzes gemaakt vanuit het benodigde draagvlak. Dat noemen we informed consent. Officieel komt dat uit de medische wereld, dat je goed wordt geïnformeerd en geadviseerd in de mogelijkheden en consequenties voordat je een keuze ‘mag’ maken. Alle scenario’s en eventuele risico’s worden daarom doorgesproken. Dit doen wij ook bij de samenwerkingsrelatie.

Benieuwd naar onze diensten en methodiek? Neem dan vooral een kijkje naar al onze content hieronder!

Knowledge

Psychologisch samenwerkingscontract

Contracten opstellen binnen een samenwerking, het is niemand vreemd. Sterker nog, het zorgt juist voor duidelijkheid en een bepaalde mate van zekerheid. In de praktijk blijkt nu vaak dat het meer gaat om het afdekken van aansprakelijkheid en dat de slimste jurist het verst komt.

lees meer
Knowledge

Samenwerken als Team

Een team is meer dan een groep mensen. Het samenbrengen van de mensen is vaak nog niet genoeg om tot goede teamprestaties te komen. Het interessante is dat sommige teams heel succesvol zijn als team, andere juist als groep te werk blijven gaan of juist tegen de uitdagingen van teamwork aanlopen.

lees meer

Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Be the first to know about new arrivals and promotions

Inschrijven nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom jij ook?

14 juni 2024 is het Voorkans Congres! Een dag vol inspirerende sprekers en boost rondes.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.