Voorkennis

Hier delen we al onze tips, tricks, inzichten en dus Voorkans Knowledge. Prediation® zetten we in als partijen een (langdurige) relatie met elkaar aangaan en zij deze relatie vormgeven in een overeenkomst. Dan zijn daarbij zowel relationele, zakelijke als juridische aspecten van belang.

Het gaat er binnen Prediation® om dat partijen goed geïnformeerd, bewuste keuzes maken aan de voorkant. Bewuste mensen nemen hun verantwoordelijkheid. Zo worden er keuzes gemaakt vanuit het benodigde draagvlak. Dat noemen we informed consent. Officieel komt dat uit de medische wereld, dat je goed wordt geïnformeerd en geadviseerd in de mogelijkheden en consequenties voordat je een keuze ‘mag’ maken. Alle scenario’s en eventuele risico’s worden daarom doorgesproken. Dit doen wij ook bij de samenwerkingsrelatie.

Benieuwd naar onze diensten en methodiek? Neem dan vooral een kijkje naar al onze content hieronder!

Knowledge

Psychologisch samenwerkingscontract

Contracten opstellen binnen een samenwerking, het is niemand vreemd. Sterker nog, het zorgt juist voor duidelijkheid en een bepaalde mate van zekerheid. In de praktijk blijkt nu vaak dat het meer gaat om het afdekken van aansprakelijkheid en dat de slimste jurist het verst komt.

lees meer
Knowledge

Samenwerken als Team

Een team is meer dan een groep mensen. Het samenbrengen van de mensen is vaak nog niet genoeg om tot goede teamprestaties te komen. Het interessante is dat sommige teams heel succesvol zijn als team, andere juist als groep te werk blijven gaan of juist tegen de uitdagingen van teamwork aanlopen.

lees meer
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.