Wat is het verschil tussen Voorkans en een uitzendbureau?

Wij zenden onze experts niet ‘uit’, we koppelen ze alleen aan de zakelijke partijen in de markt. Je kan de experts hier dus vinden en wij ondersteunen ze voor een groot deel. De rest is helemaal aan iedereen zelf. Wij zitten dus verder nergens tussen.

Ik heb geen eigen bedrijf, is dit dan iets voor mij?

Wij leiden ook professionals binnen organisaties op om met deze methodiek te kunnen werken, dan ben jij de ‘game changer’ binnen jouw organisatie. Mocht je ook zelfstandig trajecten willen (mee)draaien dan dien je dit wel zelf van A tot Z op te kunnen pakken, dus vanuit een eigen bedrijf.

Wanneer kan ik me aansluiten als expert?

Iedere expert is in de basis geregistreerd mediator. Daarnaast heb je voor de werkwijze vanuit dit platform de specialisatie Prediation nodig. Deze opleiding kan je succesvol afronden middels het theorie-examen. Vervolgens kan je middels jouw motivatie je aanmelden als member bij Voorkans. Iedere expert dient heel duidelijk over een eigen expertise en vakgebied te beschikken. […]

Voor hoe lang ga ik dit membership aan?

Aangezien wij echt een community zijn willen we dus ook echt álles met je delen. Al onze content, de methodiek, de documenten, we gooien alles open. Het membership is dan ook voor de duur van 1 jaar, daarna kan je dit uiteraard altijd weer herzien en zullen we je tijdig informeren over de opties.

Wat zijn de voordelen van dit membership?

We zetten de belangrijkste even op een rijtje! Allereerst heb je hierdoor toegang tot alle processen, documentatie en actualiteiten in dit vakgebied. Dit faciliteren wij helemaal. Daarnaast kan je werken met onze methodiek en val je dus onder dit keurmerk, vanuit het Voorkans register bij het ADR. Jouw profiel wordt openbaar gedeeld en wordt hierdoor […]

Wat kan ik allemaal in mijn persoonlijke account?

Hier kan je jouw eigen account volledig instellen naar jouw voorkeuren, jouw openbare profiel beheren, alle documenten van de werkwijze en methodiek inzien, downloaden en gebruiken, je inschrijven voor de events, webinars, Q&A’s en trainingen, jouw eigen documenten uploaden voor checks of vragen en uiteraard kan je hier je hele lidmaatschap beheren.

Hoeveel werkervaring heb ik nodig?

Wij koppelen experts met een eigen expertise, aangezien je binnen jouw vakgebied wel over alle nodige kennis en kunde dient te beschikken om anderen te kunnen informeren bij een vastlegging aan de voorkant. De werkervaring is daarin relevant qua inhoud en qua expertise.

Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Be the first to know about new arrivals and promotions

Inschrijven nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.