Hoe blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen van Voorkans?

Je kan je aanmelden voor onze nieuwsbrief! Hier delen wij één keer per maand allemaal inzichten en ontwikkelingen van dit platform. Uiteraard delen we ook updates en actualiteiten in dit vakgebied, zodat jij er wellicht ook zelf al iets mee kan. Zo hoef je niets te missen!

Hoe kom ik in contact met Voorkans?

We komen heel graag in contact! Je kan altijd het contactformulier invullen op onze website of mailen naar info@voorkans.nl, dan nemen wij snel contact met je op.

Waarom heet dit platform Voorkans?

Het gedachtegoed van dit platform omvat de kracht van preventie. Als we aan het begin van de samenwerking al goede afspraken maken en veel ruis en gedoe voorkomen, benutten we die mooie kans! Helemaal aan de voorkant. De voorkans dus.

Waarom is Voorkans meer dan alleen een website?

Deze website zien wij graag als online platform, waar wij vraag en aanbod verbinden. Je kan hier dus rechtstreeks in contact komen met onze experts. Daar zit niets tussen. Behalve dezelfde missie en drive. Onze experts ondersteunen wij ‘achter de schermen’ om gezamenlijk onze diensten zo goed mogelijk aan te kunnen bieden.

Hoe kan ik een inhoudelijke bijdrage leveren aan dit platform?

Wij delen hier natuurlijk veel content, van podcasts, columns tot aan onze nieuwsbrieven en nog meer. Mocht jij graag jouw visie of ervaring ook willen delen via één van deze kanalen? Wij staan daar altijd voor open! Deel jouw idee of bijdrage via het contactformulier en wellicht kunnen wij het delen vanuit dit platform.

Wat doe ik als ik een klacht heb?

Dat is vervelend! Het liefst gaan wij in gesprek. Hopelijk komen we er dan met elkaar uit, waar de miscommunicatie wellicht is ontstaan. Je kan ons benaderen via het contactformulier, dan komen wij zo snel mogelijk bij jou in de lucht hoe we dit verder aanpakken. Dit nemen wij uiteraard heel serieus.

Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Be the first to know about new arrivals and promotions

Inschrijven nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom jij ook?

14 juni 2024 is het Voorkans Congres! Een dag vol inspirerende sprekers en boost rondes.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.