expert platform voor
optimale samenwerking
Familiebedrijven
Het bestuur en leidinggevenden
Werkgevers en medewerkers
Teams en de organisatiecultuur
Aandeelhouders en maatschappen
Startende ondernemers

Prediation®

Maak werk van samenwerking

Wij zien de vele veranderingen in de zakelijke maatschappij, de behoefte aan nieuwe vormen van samenwerking. Van het vele hybride- en thuiswerken tot aan generatieverschillen en heersende prestatiedruk. Het zijn thema’s waar wij ons dagelijks mee bezighouden.

Wil jij jouw samenwerking ook het liefst vóóraf al zo goed mogelijk regelen?
Herken jij de noodzaak van goede, heldere afspraken?
Wil jij graag de relatie centraal stellen en van daaruit optimaal samenwerken?

Het is vaak een behoorlijke uitdaging om ambities, verwachtingen en behoeften te blijven managen met elkaar, binnen allerlei omstandigheden en scenario’s. Wij weten hoe je dit kan borgen vanuit een juiste basis van je samenwerking.

Voor ondernemers, voor teams, voor hele organisaties. Het nieuwe samenwerken strekt zich van de juiste open dialoog tot aan het duurzaam contracteren. Allemaal preventief. Want hoe bewuster we afspraken maken met elkaar, hoe meer iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid kan pakken. Dat werkt wel zo fijn samen.

Wil jij niets missen en op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, events en andere inspiratie en tips? Dat kan!

Onze Experts

Ons team staat klaar om iedere soort samenwerking optimaal in te richten! Iedere expert vanuit eigen expertise en voor een specifieke doelgroep. Wel allemaal vanuit dezelfde methodiek en filosofie. Voor de begeleiding bij de opvolging in een familiebedrijf, teamontwikkeling, samenwerkingen tussen compagnons of implementatie van het gedachtegoed in de gehele organisatie, je vindt het hier!

Voorkans Podcast

In deze podcast Het Nieuwe Samenwerken gaat Iris Gündel in gesprek met Prediation® Experts en professionals uit het werkveld. Over de kracht van gezonde en wendbare werkrelaties, binnen allerlei sectoren. Vanuit Voorkans zetten we ons iedere dag in voor relatiegerichte samenwerking. Vanuit conscious contracting, teamontwikkeling en neutraal advies. Met onze methodiek: Prediation®. Zo maken we werk van samenwerken.

Columns

Hier delen wij de laatste ontwikkelingen, vernieuwende inzichten en andere inspiratie rondom optimale samenwerkingen!

Voorkans Webinar Contracteren

De samenwerking herstellen

We spraken allebei naar elkaar uit dat het goed was om elkaar te spreken, we luisterden actief naar elkaar en het was een fijne sfeer. Het was een bevestiging dat de onderlinge relatie er nog steeds is. Zo voelde ik me ook vrij genoeg om te vertellen welk gevoel ik erbij heb gekregen.

Verder lezen
Relatiecontract samenwerking

Conscious Contracting

Het is met name relevant bij het aangaan van duurzame relaties, of complexe samenwerkingsvormen. Of dit nu tussen ondernemers speelt, in teams of in en tussen organisaties; daar waar samen wordt gewerkt, spelen intenties, verwachtingen en afspraken een grote rol.

Verder lezen
Conscious Contracting Prediation®

Het contract dat meebeweegt

Het resultaat is een vertrouwde samenwerking, met volledige transparantie en volop aandacht voor de relatie als fundament. Het maakt het samenwerken leuker. En in de praktijk zien we dat afspraken veel scherper worden nagekomen dan bij een traditioneel standaard contract.

Verder lezen

Onze partners

Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Be the first to know about new arrivals and promotions

Inschrijven nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom jij ook?

14 juni 2024 is het Voorkans Congres! Een dag vol inspirerende sprekers en boost rondes.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.