Bea Boor

Als fiscalist en als salarisadministratrice heeft Bea zich jarenlang ingezet binnen het MKB. Daar zag zij als geen ander wat er binnen vele verschillende organisaties speelt. Ook bij de ondernemer zelf, zowel zakelijk als privé. In de fiscale advisering moeten alle facetten van de onderneming en de ondernemer aansluiten in het advies. Bea weet hierbij aan te sluiten bij de klantvraag en werkt hier doelgericht naartoe. Door dit brede blikveld ziet Bea dat communicatie een heel belangrijk aspect is, waar nog veel in verbeterd kan worden. Prediation® is dan ook op haar lijf geschreven. Het toekomstgericht denken voor bijvoorbeeld duurzaam behoud van personeel zijn heden ten dage belangrijke thema's. Vooraf werken aan je samenwerking op basis van missie en visie en bijsturen door goed naar elkaar te blijven luisteren, dat is vereist.
Expert aanvragen
Expert

Over Bea

"Ik ken Bea als discreet en betrouwbaar. Iemand die alles tot in de puntjes verzorgt. Oog heeft voor mens en omgeving. Oftewel; een zeer prettig persoon. Bea doet waar haar kracht ligt, en dat is goed kunnen luisteren, mensen verbinden, objectief zijn en bemiddelen."

Ellen H.

“Samenwerken met Bea helpt mijn onderneming verder. Ze luistert scherp, vraagt door en weet vaak verrassende inzichten te formuleren. Bijzonder sterk is haar drijfveer om dingen op te lossen. Losse eindjes bestaan niet.”

Martijn van Duuren

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.