Donata van der Blom

Donata is Prediation® expert en extern vertrouwenspersoon. Donata heeft door deze combinatie kennis van en ervaring met meldingen van grensoverschrijdend gedrag en integriteitsissues. Zij weet dit om te zetten in team- en cultuurontwikkelingen met behulp van Prediation®. Het zorgen van een werkelijk veilige werkvloer met behoud van ongedwongenheid en humor is haar missie. Het voorkomen van ongewenst gedrag en misstanden is grotendeels te bereiken. Er moet dan wel echt gesproken worden over deze gevoelige onderwerpen. Donata is in staat om dit deel van de samenwerking bespreekbaar te maken, hier afspraken over maken voor nu en de toekomst: minder incidenten, minder verzuim en minder verloop. Donata heeft een achtergrond als change- en interimmanager in het zakelijk bankieren. Haar diversiteit aan opleidingen, managementervaring en ondernemingskennis zorgen ervoor dat zij werknemer en werkgever begrijpt en samen kan brengen.
Expert aanvragen
Expert

Over Donata

"Donata bevordert de samenwerking door naar het individu te kijken. Zij gaat uit van ieders kracht, specialisme en drijfveren. Dit zorgt voor wederzijds begrip in het team en het zet mensen in hun kracht. Zo ontstaat een goede samenwerking in een ijzersterk teamverband.

Sonja van der Holst
Rabobank

"Donata is extreem intelligent en proeft meteen de sfeer in ieder gesprek. Zij is hard op de inhoud, zacht op de relatie. Ze beschikt over stijlflexibiliteit. Dit maakt dat zij altijd het gewenste resultaat behaalt in iedere situatie en met ieder persoon."

Judith Balk
Vestia 

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.