Donata van der Blom

Met de veelzijdige leiderschapsstijl, ervaring, opleiding en vaardigheden is Donata een ambitieuze, gedreven en onderscheidende persoonlijkheid. Zij beschikt over jarenlange ervaring als verander- en operationeel manager. De opleidingen SPD (accountancy) aangevuld met MBA Food & Finance (Nyenrode), Lean Black Belt, Scrum master, Management Drives partner en momenteel studerend Psychologie tonen haar veelzijdigheid en specialisaties aan. Donata krijgt energie van gelukkige medewerkers, verbeteringen en groei in een bedrijf. Als hier ook nog een duurzaamheidverbetering aan toegevoegd wordt, dan is haar werk helemaal geslaagd.
Expert aanvragen
Expert

Over Donata

"Donata bevordert de samenwerking door naar het individu te kijken. Zij gaat uit van ieders kracht, specialisme en drijfveren. Dit zorgt voor wederzijds begrip in het team en het zet mensen in hun kracht. Zo ontstaat een goede samenwerking in een ijzersterk teamverband.

Sonja van der Holst
Rabobank

"Donata is extreem intelligent en proeft meteen de sfeer in ieder gesprek. Zij is hard op de inhoud, zacht op de relatie. Ze beschikt over stijlflexibiliteit. Dit maakt dat zij altijd het gewenste resultaat behaalt in iedere situatie en met ieder persoon."

Judith Balk
Vestia