Fay Bouman

Fay Bouman is een generalistische procesregisseur en ADR geregistreerd mediator ruimtelijke ordening. Met haar capaciteiten als bruggenbouwer denkt zij altijd in kansen en mogelijkheden. Vanuit haar missie om bij te dragen aan een duurzame en gezonde omgeving, is Fay een ervaren voorstander van een integrale aanpak middels co-creatie. Deze aanpak biedt ruimte om voldoende draagvlak te creëren bij alle belanghebbenden, hetgeen resulteert in duurzame oplossingen voor alle partijen. Fay staat met twee benen in de praktijk en toetst veel theorie met eigen onderzoek. Fay weet hoe ze de brug kan slaan naar theorieën en beleidsmaatregelen. Dit is opmerkelijk anders dan de traditionele methode van denken waarbij beleidsplannen de praktijk overstemmen. Als het gaat om omgevingsmanagement en zorg voor mensen, staat Fay naast haar klanten en hun team. Fay is best practice verbinder, juist omdat zij weet waar mensen elkaar dreigen te verliezen.
Expert aanvragen
Expert

Over Fay

"Kijkend naar gebiedsontwikkeling en vastgoedontwikkeling, heeft Fay een scherp oog voor de manier waarop iedereen bij de ontwikkeling wordt betrokken. Het zij vanuit een ontwikkelbelang, hetzij vanuit het oogpunt van de burger/bewoner."

André Oldenkamp
De Ruimte Advies

"Wellicht het belangrijkste is dat zij goed begrijpt dat ook succesvolle architectonische of stedelijke ontwikkeling gewoon mensenwerk is, waarbij de expertise van alle betrokkenen gewaardeerd en ingezet wordt."

Ir. Rob G M Stringa
Architect StudioSK

"Ik ben kerndocent voor de Master of Urban and Area Development, hier leiden wij de toekomstige gebiedsregisseurs en gebiedsontwikkelaars van Nederland op, met een sterke nadruk op sociale cohesie. Fay viel op, doordat ze haar bijzondere achtergrond in de zorg wist te combineren met gebiedsontwikkeling."

Eugène Zaaijer
Programmaleider Innovatiewerkplaatsen, Center of Expertise Smart Sustainable Cities (HU)

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.