Iris Gündel

Als jonge maar ervaren ondernemer richtte Iris dit platform op. Als ADR mediator, onderhandelaar, ICR coach en met haar master in Change Management staat Iris voor preventie, overdracht en communicatie. Iris bouwt als geen ander bruggen. Van kwaliteit en kennis naar praktijk en doen. Het gaat erom dat er verbinding ontstaat tussen mensen, groepen, teams en generaties. Door te versimpelen kunnen we naar wederzijds begrip. Dan kan je groeien vanuit een goede basis.
Expert aanvragen
Expert

Over Iris

"Iris heeft ons team begeleid om een veilige prestatie- en ontwikkelomgeving te creëren. Haar visie en kennis, authenticiteit, betrokkenheid en wens om zelf ook te leren heeft ons als team dichter bij elkaar gebracht. Hierdoor zijn wij in staat om professioneel, persoonlijk en zowel als individu en als team te groeien. Daarvoor zijn we haar heel dankbaar."

Jort Meijer, Associate Director
KPMG Advisory Supply Chain & Procurement

"Iris heeft altijd een bepaalde manier waarop ze met ons in gesprek gaat, waarbij ieders belangen binnen no time op tafel liggen. Vanuit wederzijds respect kan er van daaruit altijd een constructief gesprek worden gevoerd."

Familie van den Oord, Eigenaren
Ahlmann Nederland BV

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.