Renate Timmer

Renate Timmer is financieel interim manager. Zij is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven, organisaties en ondernemers om verder te groeien en zich te ontwikkelen. Of het nu gaat om een waarneming of het doorvoeren van verandering, haar frisse blik van buitenaf brengt vernieuwing. Met een sterk geloof in de kracht van samenwerken en leiderschap gaat ze graag het gesprek aan met de mensen binnen een organisatie. Ze houdt overzicht en inzicht en is bedreven in het schakelen tussen verschillende partijen, waarbij ze rekening houdt met ieders perspectieven. Het uitgangspunt is altijd de strategische koers. Renate heeft een achtergrond in de accountancy en de financiële sector en was verantwoordelijk voor diverse transities (fusies, implementaties, integraties, reorganisaties). Zij heeft ruime kennis en ervaring op gebied van governance, risk & control, accountancy en bedrijfsvoering, en is tegelijkertijd ook iemand die in de volle breedte meedenkt.
Expert aanvragen
Expert

Over Renate

"Als coachende leider geeft Renate mensen vertrouwen en verwacht ze dat ze leiderschap tonen en verantwoordelijkheid nemen. Ze heeft een sterke nieuwsgierigheid en leergierigheid. Haar interesse in mensen en haar enthousiasme werken aanstekelijk."

"Renate heeft talent in het doorgronden van complexe vraagstukken en relaties, die ze vervolgens weet terug te brengen naar behapbaar brokken. Ze weet door haar manier van communiceren partijen bij elkaar te brengen."

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.