Will-Jan van Cranenbroek

Will-Jan is opgegroeid in een ondernemersgezin met een productiebedrijf en kent hierdoor de uitdagingen van de ondernemer. Vanuit diverse functies is Will-Jan werkzaam geweest als algemeen directeur, financieel directeur en operationeel directeur. Het is daarom dat hij door eigen ervaringen in het bedrijfsleven echt heeft gemerkt dat het juridisch oplossen van conflicten lang duurt en zelden goed voelt, ook al heb je de strijd gewonnen. Hij begeleidt vanuit mediation, consultancy en dus als Voorkans expert nu ondernemers, leidinggevenden, medewerkers en leveranciers om tot passende en duurzame oplossingen te komen die wél goed voelen.
Expert aanvragen
Expert

Over Will-Jan

"Naast Will-Jan zijn inlevingsvermogen en de competenties om personen een gevoel van erkenning te laten ervaren, beschikt hij ook over gedegen vakkennis op financieel gebied. Het maakt hem de generalist die mijns inziens op hoger bestuur en directieniveau zijn meerwaarde zeker tot uitdrukking zal brengen."

Johan Heijnen, Eigenaar
Biqui Holding

"Will-Jan is kundig en gaat blanco te werk. Hij richt zich op de feiten en is ook empathisch. Zijn analyses en bevindingen koppelt hij altijd rechtvaardig en helder terug naar de directie."

Edward van den Borne, Eigenaar
Replay Speeltoestellen