Onze partners

Wij werken samen met partijen die onze visie delen. Om samen het allerbeste van iedere samenwerking te maken. En veel onnodig gedoe dus te voorkomen door vooraf goede afspraken te maken en de samenwerkingsrelatie anders aan te gaan. Het nieuwe samenwerken.

ADR Register

Het ADR-Register certificeert wereldwijd arbiters, conflictcoaches, mediators, onderhandelaars en is onafhankelijk. De Voorkans Prediation® Experts zijn aangesloten bij het exclusieve en onafhankelijke Voorkans Register binnen het ADR. Hier borgen wij de toelating en opleiding, de kwaliteit, processen en bijscholing en de juiste klachtafhandeling.

Bonusbank

BonusBank is de ultieme performance management tool. Zij helpen organisaties hun talent en teams in staat te stellen het volledige potentieel te bereiken. Met de Bonusbank app realiseren we de juiste timing van erkenning, beloning en feedback. Het is het nieuwe belonen. Het wordt organisaties makkelijk gemaakt om verandering te stimuleren, eerlijk te belonen, vertrouwen op te bouwen en het beste talent te erkennen.

AMV-Opleidingen

Voorkans werkt samen met het opleidingsinstituut: AMV-Opleidingen. Hier worden professionals opgeleid van A tot Z van Mediation tot aan Specialisaties. Het is de visie om alles alleen juridisch te benaderen, daar waar nodig. In samenwerking met AMV-Opleidingen heeft Voorkans de eigen methodiek Prediation® ontwikkeld. 

The Legacy Company

The Legacy Company begeleidt ondernemers strategisch rondom positionering en personal branding. Wij schakelen deze partner regelmatig in als het gaat om de strategie voor een (geregisseerde) exit of de positionering van de (nieuwe) samenwerking. De strategie en concepten worden hier bedacht, gebouwd en gerealiseerd om next level te gaan.

Instituut Familiebedrijfskunde

Het IFBK gaat en staat voor de vaktechniek van familiebedrijfskunde. Zij ondersteunen zakelijke dienstverleners en onderwijsinstellingen die zich inzetten voor de bijzondere ondernemingsvorm van het familiebedrijf. Trots werken wij samen op het gebied van opleiding, ontwikkeling en onze diensten bij familiebedrijven.

MKB Belangen

MKB Belangen speelt een actieve rol binnen de politiek voor het MKB en brengt gezamenlijke inkoopdeals tot stand. MKB Belangen adviseert de 180.000 aangesloten ondernemers nu ook om preventief zaken goed vast te leggen. Dus ook in samenwerkingen. Vanuit een gedeelde visie werken wij nauw samen met dit platform.