Onze partners

Wij werken samen met partijen die onze visie delen. Om samen het allerbeste van iedere samenwerking te maken. En veel onnodig gedoe dus te voorkomen door vooraf goede afspraken te maken en de samenwerkingsrelatie anders aan te gaan. Het nieuwe samenwerken.

Fundamed

Fundamed is het geaccrediteerde proces voor artsen en paramedici. Wij werken nauw met hen samen om ook in deze beroepsgroep de preventieve begeleiding in te zetten. Samenwerkingen met nieuwe collega’s tot aan maatschappen met huisartsen, het wordt vanuit Fundamed goed vastgelegd vanuit de juiste expertise en aansluiting op deze sector.

ADR Register

Het ADR-Register certificeert wereldwijd arbiters, conflictcoaches, mediators, onderhandelaars en is onafhankelijk. Onze Voorkans experts zijn aangesloten bij het exclusieve en onafhankelijke Voorkans register binnen het ADR. Hier borgen wij de toelating, de kwaliteit en de juiste klachtafhandeling.

AMV Opleidingen

Voorkans werkt met één vaste opleider: AMV-Opleidingen. AMV-Opleidingen leidt professionals op van A tot Z om het beste uit zichzelf én hun ondernemerschap te halen. Zo kunnen de door hen opgeleide experts betrokkenen deskundig begeleiden om rust, structuur én houvast te bieden. Communicatie, persoonlijke ontwikkeling én preventie staan hierbij centraal. Alleen juridisch daar waar nodig. Autonomie en eigen verantwoordelijkheid staan altijd centraal. Hun scheidingsmethodiek en de Voorkans methodiek Prediation® zijn toonaangevend in Nederland.

MKB Belangen

MKB Belangen is er om op te komen voor de MKB-er, onder andere door een actieve rol binnen de politiek te spelen en gezamenlijke inkoopdeals tot stand te brengen. Zij informeren ondernemers over belangrijke wetswijzigingen en juridische en administratieve zaken. MKB Belangen adviseert de 180.000 aangesloten ondernemers om preventief zaken goed vast te leggen. Vanuit een gedeelde visie werken wij nauw samen met dit platform.

The Legacy Company

Ook werken wij nauw samen met The Legacy Company. Wij schakelen deze samenwerkingspartner regelmatig in als het gaat om personal branding voor een exit-strategie of de strategische positionering van de (nieuwe) samenwerking.

Instituut voor Familiebedrijfskunde

Het IFBK gaat en staat voor de vaktechniek van familiebedrijfskunde. Zij ondersteunen zakelijke dienstverleners en onderwijsinstellingen die zich inzetten voor de bijzondere ondernemingsvorm van het familiebedrijf. Het wereldwijde wetenschappelijke onderzoek is hun bron voor de doorontwikkeling van hun dienst. Trots werken wij samen op het gebied van opleiding, ontwikkeling en onze diensten bij familiebedrijven.