Waarom Prediation®?

Preventieve Mediation wordt vaak ingezet om tijdig in te grijpen bij spanningen. Wij zitten daar nog een stap voor. Voordat er überhaupt spanningen of irritaties zullen en kunnen ontstaan. Interpretatieverschillen, schurende visies en uiteenlopende verwachtingen. Vele teleurstellingen in zakelijke samenwerkingen zijn ons niet vreemd.

Zoveel ondernemers stranden in hun samenwerking binnen de eerste paar jaar.
Zoveel werkgevers lopen aan tegen hoog verzuim, uitstroom en conflicten.
Zoveel contracten blijken eenzijdig en verstikkend.

Het kan echt anders

Voorkans is ontstaan vanuit de behoefte aan duidelijke, goede afspraken met elkaar bij een zakelijke samenwerking. Juist om de waarde van een goede relatie te bewaken. Wij kaderen aan de voorkant de mogelijke scenario’s, de consequenties van de afspraken en de persoonlijke en zakelijke belangen. Voorkans is er voor mensen die bewust keuzes willen maken en relaties succesvol in stand willen houden.

Want wist jij al dat…

70% van al het verzuim in teams en organisaties niet per se medisch is?
60% van de samenwerkingsverbanden na 5 jaar de beoogde doelen niet hebben bereikt?
2 op de 3 samenwerkingen de gedane investeringen niet terugverdienen?
2 op de 3 start-ups binnen twee jaar weer verdwenen zijn?

En samenwerken blijft vaak wel de oplossing. In ieder geval voor waarde creatie, flexibiliteit, kennisdeling. Samenwerking leidt tot groei. Met onze innovatieve aanpak Prediation® begeleiden we jou naar een succesvolle samenwerking. Zonder gedoe als er iets verandert.

Wij verbinden onze experts met jou om de wederzijdse verwachtingen, ambities, de gedeelde visie en alle mogelijke scenario’s vooraf te managen. We gaan van standpunten naar belangen. Zo versterken we de basis van de samenwerking. De relatie staat centraal.

Gratis en vrijblijvende intake

Afhankelijk van jouw vraagstuk en soort samenwerking begeleiden wij jou met ons stappenplan en de methodiek naar duurzame afspraken en nieuwe contracten.

Boek nu een gratis en vrijblijvende intake, dan denken wij met je mee!

Wij nemen snel contact met je op om dit in te plannen. Wij zien ernaar uit!