Prediation® Business Academy

Hét trainingsinstituut voor mensgerichte coaches, mediators, HR-professionals, managers, ondernemers en adviseurs die het beste willen maken van iedere samenwerking.

Ons trainingsinstituut

Welkom bij het zakelijke label Prediation® Business Academy. Binnen dit trainingsinstituut bieden wij opleidingen en trainingen aan voor de zakelijke markt. 

Hier vind je bijvoorbeeld de specialisaties arbeidsmediation, Prediation® en Mediation vaardigheden voor zakelijke professionals. Daarnaast bieden we ook diverse communicatie trainingen aan zoals Harvard Onderhandelen.

Wij zien de veranderingen in de zakelijke maatschappij, de behoefte aan nieuwe vormen van samenwerkingen. Van het vele hybride- en thuiswerken tot aan generatieverschillen en heersende prestatiedruk. Het zijn thema’s waar wij ons dagelijks mee bezighouden.

Training Prediation®
Opleidingen communicatie

Preventief en relatiegericht

Oorspronkelijk vanuit Mediation, om het alleen juridisch te “maken” daar waar nodig. Het liefst voorkomen we dit zoveel mogelijk. Het is zonde. Vanuit onze jarenlange ervaring in Mediation en de opleidingen, willen wij eigenlijk nóg een stap eerder. Dit preventieve karakter vind je terug in ons gehele aanbod. 

Hier vind je het overzicht van al onze trainingen en opleidingen. We verzorgen zowel ééndaagse trainingen als meerdaagse opleidingen. Dit doen we op verschillende locaties door het hele land.

Onze partners