Investeerders

Als investeerder kan je instappen vanuit verschillende beweegredenen. Je wil starters helpen groeien en ontwikkelen. Je participeert in de visie van het bedrijf. Je verkoopt jouw expertise. Wel is de rode draad dat er vele belangen spelen, met vele risico’s gepaard. Dat maakt het natuurlijk vaak ook zo leuk.

Wij vinden het relevant om in de samenwerking tussen investeerders en ondernemers, niet alleen met een juridisch slot op de deur samen te gaan werken. Uiteraard kan (en misschien moet) dat ook altijd blijven bestaan, maar wij willen ook het stuk daarvoor. Goede afspraken. Duidelijke kaders. Heldere verwachtingen.

Niets is zo vervelend als je ergens moet duwen of trekken omdat het toch niet loopt zoals gehoopt of gedacht. Wij voorkomen dit door op een andere manier commitment aan de voorkant vast te leggen. Door onze begeleiding gaat deze samenwerking anders van start. Het zorgt voor duidelijkheid en rust. Dan heb je pas de ruimte om te gaan groeien. Met elkaar.

Gratis en vrijblijvende intake

Afhankelijk van jouw vraagstuk en soort samenwerking begeleiden wij jou met ons stappenplan en de methodiek naar duurzame afspraken en nieuwe contracten.

Boek nu een gratis en vrijblijvende intake, dan denken wij met je mee!

Wij nemen snel contact met je op om dit in te plannen. Wij zien ernaar uit!

  Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Be the first to know about new arrivals and promotions

  Inschrijven nieuwsbrief

  Hidden

  Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

  Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
  Naam(Vereist)
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Chat openen
  1
  Kunnen we je helpen?
  VOORKANS
  Hallo,
  Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.