Management en Bestuur

Leiding geven is vandaag de dag vaak meer dan aansturing. Het verschuift steeds meer naar het zijn van een rolmodel, een mentor, een visionair. Het vraagt iets van voorbeeldgedrag. En wat als je met elkaar samenwerkt in die leidinggevende posities? Hoe bewaak je de gedeelde visie? Want we willen graag ieders eigenheid en autonomie hierin ook blijven behouden.

Wat gebeurt er allemaal daar in de boardroom? Welke gesprekken worden er misschien soms juist niet gevoerd?

Wij begeleiden vanuit Prediation® de stappen om te komen tot een gedragen en optimale samenwerking. Als bestuur, als management of in welke vorm als leidinggevende team dan ook. Met elkaar willen jullie het waarmaken. Misschien allemaal nog vanuit andere overtuigingen of een verschil in aanpak. Maar het mooie is dat er altijd een gezamenlijk belang moet zijn: de organisatie.

Wij brengen dit bij elkaar, begeleiden het samenwerkings-IQ en leggen dit preventief vast in jullie eigen samenwerkingsovereenkomst. Welke waarden staan altijd centraal? Welke afspraken willen we maken met elkaar? En wat doen we als…?

Gratis en vrijblijvende intake

Afhankelijk van jouw vraagstuk en soort samenwerking begeleiden wij jou met ons stappenplan en de methodiek naar duurzame afspraken en nieuwe contracten.

Boek nu een gratis en vrijblijvende intake, dan denken wij met je mee!

Wij nemen snel contact met je op om dit in te plannen. Wij zien ernaar uit!

  Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Be the first to know about new arrivals and promotions

  Inschrijven nieuwsbrief

  Hidden

  Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

  Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
  Naam(Vereist)
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom jij ook?

  14 juni 2024 is het Voorkans Congres! Een dag vol inspirerende sprekers en boost rondes.

  Chat openen
  1
  Kunnen we je helpen?
  VOORKANS
  Hallo,
  Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.