Ondernemers en Startups

Vele ondernemers starten vanuit vol enthousiasme, samen klaar om te bouwen aan jullie bedrijf. Vaak zien wij dat dit gepaard gaat met vele ontwikkelingen en veranderingen door de tijd. En logisch, ondernemerschap is vaak geen rechte lijn. Maar wat betekent dit voor de samenwerking? Als het echt heel snel groeit? Of als het juist even minder goed gaat? Vaak kunnen de belangen dan toch gaan schuren. Ontstaat er een andere soort onrust.

Wij zien het vaak misgaan op uiteenlopende verwachtingen. De verhoudingen in de samenwerking lijken niet meer te kloppen. En hier ligt snel een conflict op de loer. De samenwerking is vaak niet voldoende doorgesproken aan de voorkant.

En misschien, als je start, vind je de consequenties overzichtelijk. Je gaat een avontuur aan met elkaar en we gaan het allemaal wel ontdekken met elkaar. Totdat het financieel wat serieuzer wordt. Dan voelen die consequenties vaak ineens anders. Want wat gebeurt er als we niet meer samen verder willen? Wie gaat er dan door? Wat gebeurt er met alles wat door jullie samen is opgebouwd?

Zowel voor startende als voor doorgewinterde ondernemers bieden wij heel concrete trajecten waarin we met elkaar komen tot jullie complete samenwerkingsovereenkomst. Hierin bepalen we alle belangen, prioriteiten, risico’s, om met elkaar tot duurzame afspraken te maken. En uiteraard blijft dit contract vloeibaar.

Een stevige basis

Wij zorgen ervoor dat jullie in ieder geval vanuit een stevige basis kunnen starten, zonder gedoe als er iets zou veranderen. Wat je hieraan hebt? Alles is geregeld. Alles staat goed vastgelegd. Je voorkomt gedoe als zaken of belangen zouden veranderen. Van arbeidsongeschiktheid tot aan overlijden, wat gebeurt er dan? Van benodigde verzekeringen tot aan investeringen, hoe leg je het vast? Wij staan klaar!

Gratis en vrijblijvende intake

Afhankelijk van jouw vraagstuk en soort samenwerking begeleiden wij jou met ons stappenplan en de methodiek naar duurzame afspraken en nieuwe contracten.

Boek nu een gratis en vrijblijvende intake, dan denken wij met je mee!

Wij nemen snel contact met je op om dit in te plannen. Wij zien ernaar uit!

  Chat openen
  1
  Kunnen we je helpen?
  VOORKANS
  Hallo,
  Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.