Teams

Een team is nog iets anders dan een groep mensen. Met de begeleiding van teams gaan wij altijd aan de slag met het samenwerkings-IQ. Hoe loopt de communicatie? Wat is de heersende organisatiecultuur? Spelen generatieverschillen een rol?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in een gezonde, veilige omgeving zijn of haar talent optimaal kan benutten. Dat er rugdekking is in een team. Dat er op elkaar wordt gelet. Dat signalen van stress of schuivende verwachtingen op tijd worden opgemerkt. Want voorkomen is beter dan genezen. Vanuit een gedeelde visie binnen het team kan iedereen hierin zijn of haar eigen verantwoordelijkheid pakken.

Alles staat of valt met zelfkennis en open communicatie. Wij starten dus altijd bij het individu. Als je jouw individuele basis helder hebt, kan je duurzaam bijdragen aan het grotere geheel. Dat begeleiden wij. We begeleiden teams om te komen tot een teamcontract. De visie, de rollen, de geldende principes, de meetbaarheid en de borging; het komt allemaal aan bod.

Binnen corporaties, MKB en non-profit begeleiden wij diverse teams, altijd op maat. Wij zien dat teams hierdoor bewuster aan de slag gaan en blijven met thema’s als communicatie, vitaliteit en ontwikkeling. Er ontstaat meer verbinding. Wederzijds begrip. Je bent niet meer alleen het tandwiel, maar je weet nu ook waardoor die nodig is voor de machinekamer.

Gratis en vrijblijvende intake

Afhankelijk van jouw vraagstuk en soort samenwerking begeleiden wij jou met ons stappenplan en de methodiek naar duurzame afspraken en nieuwe contracten.

Boek nu een gratis en vrijblijvende intake, dan denken wij met je mee!

Wij nemen snel contact met je op om dit in te plannen. Wij zien ernaar uit!