Tips samenwerken

Werkgevers en HR

Wij stellen altijd dat de klacht vaak nog niet het probleem is. Oplopend verzuim, hoog verloop, weinig jonge talenten die blijven. Het is ons niet vreemd. Welke injectie je hier ook op zou willen geven, het komt altijd uit de op de organisatiecultuur. Welke waarden en normen staan centraal? Wat is normaal? Welke communicatie vindt er plaats? Welke verwachtingen zijn aanwezig?

Zeker met de komst van de nieuwe generaties staan deze thema’s vaker onder druk. Bij arbeid- en personeelszaken, waar gaat dat glijden? Hoe kan het dat 70% van het verzuim werk-gerelateerd is? Wij vinden het interessant om helemaal terug te gaan naar de kern. Waar begint dit. Welke afspraken zijn er gemaakt voor deze samenwerking. We leggen dit vaak uitvergroot onder de loep, om van daaruit tot nieuwe sjablonen of contracten te komen.

Het gaat om de wederzijdse verwachtingen en de daaruit voortvloeiende afspraken voor de samenwerking. Wij zorgen ervoor dat deze contracten altijd vloeibaar blijven. Blijven evalueren. Met onze methodiek begeleiden wij organisaties van A tot Z om dit vanaf de voorkant goed in te richten.

Van het aannemen van nieuwe medewerkers tot aan de doorontwikkeling van de huidige teams en collega’s. Het gaat ons om de duurzame inzetbaarheid. Om gedoe te voorkomen als de visie of de omstandigheden veranderen. Want dat hoort er ook bij.

Gratis en vrijblijvende intake

Afhankelijk van jouw vraagstuk en soort samenwerking begeleiden wij jou met ons stappenplan en de methodiek naar duurzame afspraken en nieuwe contracten.

Boek nu een gratis en vrijblijvende intake, dan denken wij met je mee!

Wij nemen snel contact met je op om dit in te plannen. Wij zien ernaar uit!

  Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Be the first to know about new arrivals and promotions

  Inschrijven nieuwsbrief

  Hidden

  Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

  Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
  Naam(Vereist)
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Chat openen
  1
  Kunnen we je helpen?
  VOORKANS
  Hallo,
  Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.