7 december -
Generaties op de werkvloer

De situaties waar het vaak misgaat in samenwerkingen bewijzen des te meer de noodzaak om goed te weten waar je aan begint met elkaar. Vaak is er namelijk best wel wat voor nodig om een samenwerking tot een succes te krijgen én te houden. Interpretatieverschillen liggen nu eenmaal al snel op de loer en daar komt bovenop dat er zakelijke belangen meespelen. En wat is hierbij de invloed van verschillende generaties? Want ook daar zien wij vaak onbegrip. Wat maakt dat het tegenwoordig zo vaak over generaties gaat?

Wederzijds begrip

“Die jeugd van tegenwoordig die niet meer langer dan een paar jaar ergens blijft.” “Die oude garde die niet mee wil veranderen.” Waar zit dit nu eigenlijk in? Zou het de levensfase zijn, of misschien toch ook een generatieverschil? Er is in ieder geval een verschil in perspectief. Er spelen andere waarden, behoeften en zienswijzen.

Wat weet je na dit webinar?

In dit webinar delen wij al onze inzichten rondom de verschillende generaties en de leidende waarden en principes hierbij! Het is namelijk niet alleen meer een veranderend tijdperk maar het tijdperk ván verandering. En dat brengt nogal wat maatschappelijke ontwikkelingen met zich mee.

Na dit webinar weet je:

  • Wat de overkoepelende zienswijze is van iedere generatie op de werkvloer
  • Hoe de opvolging van generatie op generatie werkt
  • Wat de verschoven waarden en behoeften zijn van de nieuwe generatie
  • Wat je hier concreet mee kan in jouw team of werkomgeving

Je kan je nu aanmelden via deze pagina, je wordt dan doorgelinkt naar onze webinar omgeving. Het duurt 75 minuten, met ruimte voor al jouw vragen en reacties. Het webinar wordt gegeven door Iris Gündel, de oprichter van Voorkans. Je kan het online volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Na afloop ontvang je digitaal de checklist met alle inzichten van dit webinar.

 

Je kan je nu inschrijven

Locatie
Online

Prijs
€ 37,50

Het webinar duurt 75 minuten inclusief veel ruimte voor interactie en al jouw vragen. Na afloop ontvang je drie digitale documenten met alle inzichten op een rijtje.