Werken bij

Wil jij ervaring opdoen op het gebied van (online) marketing en ons ondersteunen om dit platform te laten groeien? Ben jij creatief, heb je oog voor mooie designs, houd je van schrijven en ben je graag op de hoogte van de nieuwste trends in sociale media? Dan zit jij hier op de goede plek!

Wat bieden wij?

Wij vinden het belangrijk dat je je hier echt goed kan ontwikkelen en leuke ervaringen opdoet. Daar zijn stages tenslotte voor! Wij bieden een meeloopstage met genoeg kansen en ruimte waar jij jouzelf als persoon én jouw vaardigheden kan ontwikkelen. We bieden een stagevergoeding van €250,- per maand, voor 40 uur in de week. De startdatum en duur van de stage kunnen in overleg worden afgesproken met elkaar.

Wat vragen wij van jou?

Bij Voorkans gaan wij echt voor kansen. Die zijn er om benut te worden. Binnen dit platform kan je al jouw skills breed inzetten en ontwikkelen! Samen met de oprichter Iris Gündel beheer jij de Social Media kanalen, bedenk je nieuwe campagnes, creëer je nieuwe content voor de members én voor het openbare platform en werk je echt mee aan de algehele (marketing) strategie.

In onze snelgroeiende, nieuwe en jonge organisatie krijg je heel veel ruimte voor eigen initiatief, ontwikkeling en eigen regie. Dit betekent dus ook dat we van je verwachten dat je heel zelfstandig kan werken, zonder alleen te zijn natuurlijk. Met alle onze samenwerkingspartners, members en andere partijen in ons team gaan wij open en informeel om. Kom dus ook vooral in jouw favoriete outfit naar je werk. Denk jij dat dit iets voor jou is? Wij horen dan heel graag van jou!

Hebben wij het nu over jou?

 • Je bent aan het eind van jouw studie HBO/WO in de richting van (online) marketing/ communicatie/ media.
 • Je bent communicatief heel sterk.
 • Je kan heel zelfstandig werken en neemt initiatief en regie. Uiteraard kan je ook goed samenwerken, daar doen wij het hier tenslotte voor!
 • Je bent creatief, innovatief en proactief.
 • Je houdt ervan nieuwe mensen te ontmoeten en relaties te onderhouden.
 • Je weet alle in’s en out’s van Social Media voor zowel beheer, nieuwe content als strategie.
 • Je bent woonachtig in omgeving Amsterdam.
 • Je hebt ervaring met design en conceptontwikkeling.

Werken bij Voorkans

 • Voorkans is een gedreven, jonge organisatie die middels vernieuwing en kwaliteit zoveel mogelijk kennis, koppelingen en kunde het nieuwe samenwerken in de markt wil zetten. Onze members worden allemaal opgeleid in onze methodiek en ondersteunen hen optimaal in de nieuwe werkwijze waar wij in geloven bij zakelijke samenwerkingen. We willen jou ook alle ruimte bieden om onze beschikbare opleidingen te doorlopen. Uiteraard is het ook practice what we preach. We gaan dus goed met jou aan de voorkant het gesprek aan wat onze wederzijdse verwachtingen zijn en hoe we dit voor jou de perfecte stage-ervaring kunnen maken! Dan kunnen we de allerbeste afspraken maken.

Vacature Stage HBO/WO

  Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Be the first to know about new arrivals and promotions

  Inschrijven nieuwsbrief

  Hidden

  Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

  Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
  Naam(Vereist)
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom jij ook?

  14 juni 2024 is het Voorkans Congres! Een dag vol inspirerende sprekers en boost rondes.

  Chat openen
  1
  Kunnen we je helpen?
  VOORKANS
  Hallo,
  Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.