Contact

Kom met ons in contact!

Wij kijken uiteraard altijd heel graag wat we voor elkaar kunnen betekenen! Ook ben je meer dan welkom bij ons op kantoor in Amsterdam. Als je onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

  Columns

  Voorkans Webinar Contracteren

  De samenwerking herstellen

  We spraken allebei naar elkaar uit dat het goed was om elkaar te spreken, we luisterden actief naar elkaar en het was een fijne sfeer. Het was een bevestiging dat de onderlinge relatie er nog steeds is. Zo voelde ik me ook vrij genoeg om te vertellen welk gevoel ik erbij heb gekregen.

  Relatiecontract samenwerking

  Conscious Contracting

  Het is met name relevant bij het aangaan van duurzame relaties, of complexe samenwerkingsvormen. Of dit nu tussen ondernemers speelt, in teams of in en tussen organisaties; daar waar samen wordt gewerkt, spelen intenties, verwachtingen en afspraken een grote rol.

  Conscious Contracting Prediation®

  Het contract dat meebeweegt

  Het resultaat is een vertrouwde samenwerking, met volledige transparantie en volop aandacht voor de relatie als fundament. Het maakt het samenwerken leuker. En in de praktijk zien we dat afspraken veel scherper worden nagekomen dan bij een traditioneel standaard contract.

  Chat openen
  1
  Kunnen we je helpen?
  VOORKANS
  Hallo,
  Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.