Contact

Kom met ons in contact!

Wij kijken uiteraard altijd heel graag wat we voor elkaar kunnen betekenen! Ook ben je meer dan welkom bij ons op kantoor in Amsterdam. Als je onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

  Columns

  Relatiecontract samenwerking

  Conscious Contracting

  Het is met name relevant bij het aangaan van duurzame relaties, of complexe samenwerkingsvormen. Of dit nu tussen ondernemers speelt, in teams of in en tussen organisaties; daar waar samen wordt gewerkt, spelen intenties, verwachtingen en afspraken een grote rol.

  Conscious Contracting Prediation®

  Het contract dat meebeweegt

  Het resultaat is een vertrouwde samenwerking, met volledige transparantie en volop aandacht voor de relatie als fundament. Het maakt het samenwerken leuker. En in de praktijk zien we dat afspraken veel scherper worden nagekomen dan bij een traditioneel standaard contract.

  Generaties Voorkans

  Van hekken naar drinkplaatsen

  In zoveel organisaties en branches is het nu een behoorlijke uitdaging om de juiste mensen te vinden én te blijven verbinden. As we speak werken er ook maar liefst vier generaties op de werkvloer met elkaar samen. Een vijfde generatie staat al klaar.