Contact

Kom met ons in contact!

Wij kijken uiteraard altijd heel graag wat we voor elkaar kunnen betekenen! Ook ben je meer dan welkom bij ons op kantoor in Amsterdam. Als je onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

  Columns

  Prediation® proces

  Begrijpen of begrip

  In een samenwerking hoef je elkaar echt niet altijd volledig te begrijpen, maar is wederzijds begrip wel van essentieel belang. Het is belangrijk om in de eerste plaats duidelijkheid te creëren over de verwachtingen en intenties van alle partijen. Hierbij is het handig om de verschillende belangen in kaart te brengen.

  Relatiecontract samenwerking

  Conscious Contracting

  Het is met name relevant bij het aangaan van duurzame relaties, of complexe samenwerkingsvormen. Of dit nu tussen ondernemers speelt, in teams of in en tussen organisaties; daar waar samen wordt gewerkt, spelen intenties, verwachtingen en afspraken een grote rol.

  Conscious Contracting Prediation®

  Het contract dat meebeweegt

  Het resultaat is een vertrouwde samenwerking, met volledige transparantie en volop aandacht voor de relatie als fundament. Het maakt het samenwerken leuker. En in de praktijk zien we dat afspraken veel scherper worden nagekomen dan bij een traditioneel standaard contract.