VKA-logo-textslider

Het Nieuwe Samenwerken

Gaan jullie samen starten als ondernemer? Heb je de ambitie om de samenwerking in jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Of is het tijd voor opvolging? Dan is Voorkans er voor jou. Wij werken vanuit dit platform samen vanuit één visie: iedere zakelijke samenwerking verdient het om aan de voorkant goed geregisseerd te worden.

Het is dé nieuwe vorm voor de vastlegging van zakelijke samenwerkingen. Dit is het nieuwe samenwerken.

Filosofie Voorkans

De Filosofie van Voorkans


Voorkans is opgericht vanuit het besef dat samenwerkingen nodig zijn, ons werk en vele ambities beter maakt én dat het vooral heel leuk kan zijn. Daarbij wel met de kanttekening dat het vaak wel een onderschatte uitdaging is. Samenwerken is niet voor niets een werkwoord. Met de verschuivingen die wij zien in de markt, van generatieverschillen tot aan verzuim, stappen wij in een nieuwe dienstverlening: preventieve vastlegging om de samenwerking.

Als wij echt groots mogen dromen? Dan benut heel ondernemend Nederland het optimale potentieel in duurzame samenwerkingen door dit innovatief en bewust te regisseren aan de voorkant.

Dit platform Voorkans verbindt ondernemend Nederland met onze experts om begeleid het beste van iedere samenwerking te maken. Door onze eigen methodiek preventief in te zetten, waarbij we verwachtingen, visie en scenario’s vooraf managen, versterken we de basis van de samenwerking met de relatie centraal.

Het Nieuwe Samenwerken, Voorkans Event 2022

Onze partners