Prediation® Voorkans Sonja Verhagen
Sonja Verhagen
Arbeidszaken, Teamontwikkeling
Sonja, met meer dan 15 jaar ervaring in HR, begeleidt teams van professionals om samenwerking en prestaties te verbeteren.
Prediation® Voorkans Sonja Verhagen
Sonja Verhagen
Arbeidszaken, Teamontwikkeling
Sonja, met meer dan 15 jaar ervaring in HR, begeleidt teams van professionals om samenwerking en prestaties te verbeteren.

Introductie

Over Sonja Verhagen
Sonja heeft meer dan 15 jaar ervaring in het HR-vakgebied. Haar brede expertise strekt zich uit over diverse branches, waaronder de advocatuur, logistiek, productie en IT. Als ervaren arbeidsmediator en gecertificeerd Prediation® Expert, zet Sonja haar vaardigheden in om samenwerking binnen teams te bevorderen. Met haar achtergrond als HR Business Partner is Sonja bij uitstek geschikt voor trajecten gericht op teamcoaching en het optimaliseren van samenwerkingen. Haar doel is het verbeteren van de kwaliteit van het werk en het vergroten van werkplezier, door effectieve communicatie en samenwerking te bevorderen binnen organisaties. Met haar passie voor mensen en haar deskundigheid op het gebied van HR draagt Sonja bij aan het creëren van een positieve werkomgeving waarin teams optimaal kunnen presteren.

Expert Aanvragen

Je naam(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)

Expertises

Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Be the first to know about new arrivals and promotions

Inschrijven nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom jij ook?

14 juni 2024 is het Voorkans Congres! Een dag vol inspirerende sprekers en boost rondes.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.