Voorkans Membership


Als samenwerkingsexpert bij Voorkans? En daarmee ondernemend Nederland begeleiden bij het optimaliseren van samenwerkingen? Onderdeel zijn van de community met professionals met dezelfde visie?

  • Jij bent mediator, adviseur, advocaat of bijvoorbeeld projectmanager en wil werken aan de vóórkant, in plaats van het ‘opruimen’ aan de achterkant. Je ziet deze nieuwe methodiek helemaal zitten.
  • Jij wil sámen met partijen de juiste samenwerking regisseren en een wendbare relatie ontwikkelen tussen partijen. 
  • Je bent zelfstandig ondernemer en wil de handen ineen slaan om dit nieuwe samenwerken te verspreiden.
  • Je gelooft in de kracht van preventieve vastlegging in samenwerkingen. Jij wil aan de slag met conscious contracting. 
  • Jij wil relatie-georiënteerd werken, niet alleen conflict-georiënteerd.


Kortom, jij bent eigenlijk een Voorkans Prediation® Expert! Bij ons platform kan jij je als samenwerkingsexpert aansluiten en gebruik maken van ons netwerk, ons register en alles van onze methodiek, expertise en programma’s.

Wanneer kan ik me als expert aansluiten bij Voorkans?

Join us?

Stap 1

Je bent mediator en bezit ook het certificaat van onze specialisatie in Prediation®. Bij andere specialistische expertise kunnen we onderzoeken of je ook zonder mediation rechtstreeks kan instromen.

Stap 2

Je hebt duidelijk een eigen expertise en netwerk binnen de zakelijke dienstverlening waarmee jij als zelfstandige aan de slag wil met deze nieuwe methodiek.

Stap 3

Je voldoet aan de competenties van een Voorkans Prediation® Expert en wil dit graag sámen doen. Je wil de handen ineen slaan om vanuit dit collectief het gedachtegoed te verspreiden en aan ‘het nieuwe samenwerken’ te bouwen met elkaar.

 

Er zijn diverse memberships mogelijk. Samen bekijken we wat het beste past. Je kan kiezen uitsluitend te registreren en de juiste bijscholing te volgen, ook om de kwaliteit te borgen. Of je kiest voor het full membership, waarbij we echt samen optrekken als collectief je toegang hebt tot je eigen account aan de achterkant van de website. We vertellen je er graag meer over als je geïnteresseerd bent! 

Expert bij Voorkans, hoe klinkt dit?

JIJ HOORT BIJ ONZE COMMUNITY!

Met diverse experts zijn we één groot netwerk om ervaringen te delen, trajecten samen te kunnen begeleiden, beter te worden van en met elkaar én natuurlijk voor de gezelligheid op de events en bijeenkomsten.

JOUW PERMANENTE EDUCATIE

6 PE-punten per jaar én we houden je permanent actueel.

ZICHTBAARHEID VANUIT PLATFORM

Samen staan we sterker. Wij investeren in de zichtbaarheid, marketing en vele content.

WEBINARS EN MASTERCLASSES

Samen hebben we intervisie en wij faciliteren regelmatig live Q&A’s, webinars en masterclasses.

HELPDESK

Je hebt toegang tot onze helpdesk waar wij altijd met je mee kunnen denken en inhoudelijke vragen beantwoorden.

EXCLUSIEVE REGISTER

Je valt onder het exclusieve Prediation® register van het ADR, waar we de kwaliteit borgen en je onder een klacht- en tuchtrecht valt.

PLATFORM

Je kan gebruik maken van alle documenten, de methodiek, het keurmerk en alle content van dit platform.

Onze kansen

Wij werken graag met memberships. We zijn namelijk echt een community en willen graag alles met je delen. Een membership sluit je af voor minimaal één jaar. Heeft dit jouw interesse gewekt? Kom vooral met ons in contact om alle mogelijkheden door te spreken!

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.