Aansluiten bij Voorkans

Aansluiten bij Voorkans

Samenwerken als Prediation® Expert

Aansluiten bij Voorkans

Voorkans Membership

Als samenwerkingsexpert bij Voorkans? En daarmee ondernemend Nederland begeleiden bij het optimaliseren van samenwerkingen? Onderdeel zijn van de community met professionals met dezelfde visie?

Nieuwe methodiek

Jij bent mediator, adviseur, advocaat of bijvoorbeeld projectmanager en wil werken aan de vóórkant, in plaats van het ‘opruimen’ aan de achterkant. Je ziet deze nieuwe methodiek helemaal zitten.

Wendbare relaties ontwikkelen

Jij wil sámen met partijen de juiste samenwerking regisseren en een wendbare relatie ontwikkelen tussen partijen. 

Je bent zelfstandig ondernemer

Je bent zelfstandig ondernemer en wil de handen ineen slaan om dit nieuwe samenwerken te verspreiden.

Preventieve vastlegging

Je gelooft in de kracht van preventieve vastlegging in samenwerkingen. Jij wil aan de slag met conscious contracting. 

Relatie-georiënteerd werken

Jij wil relatie-georiënteerd werken, niet alleen conflict-georiënteerd.

Kortom, jij bent eigenlijk een Voorkans Prediation® Expert! Bij ons platform kan jij je als samenwerkingsexpert aansluiten en gebruik maken van ons netwerk, ons register en alles van onze methodiek, expertise en programma’s.
Voorkans Webinar Contracteren

Trots op de samenwerkingmet onze opdrachtgevers

We werken samen met 120+ familiebedrijven, teams en organisaties.

Aansluiten bij Voorkans

Het Voorkans Membership

Stap 1

Je bent mediator en bezit ook het certificaat van onze specialisatie in Prediation®. Bij andere specialistische expertise kunnen we onderzoeken of je ook zonder mediation registratie rechtstreeks kan instromen in de opleiding.

Stap 2

Je hebt duidelijk een eigen expertise en netwerk binnen de zakelijke dienstverlening waarmee jij als zelfstandige aan de slag wil met deze nieuwe methodiek. Je hebt de opleiding afgerond en bent geregistreerd in het Prediation® Register van het ADR.

Stap 3

Je voldoet aan de competenties van een Voorkans Prediation® Expert en wil dit graag sámen doen. Je wil de handen ineen slaan om vanuit dit collectief het gedachtegoed te verspreiden en aan ‘het nieuwe samenwerken’ te bouwen met elkaar.

We vertellen je graag meer

Het voordeel van onze community 

Met diverse experts zijn we één groot netwerk om ervaringen te delen, trajecten samen te kunnen begeleiden, beter te worden van en met elkaar én natuurlijk voor de gezelligheid op de events en bijeenkomsten.

Permanente Educatie

Vanuit ons trainingsinstituut verzorgen we 6 PE-punten per jaar én we houden je permanent actueel. Zo delen we constant kennis, ervaringen en informatie.

Zichtbaarheid

Samen staan we sterker. Wij investeren in de marketing, sociale media en vele content online voor de zichtbaarheid van ons merk en alle experts.

Dashboards

In eigen online accounts op mijnvoorkans heb je toegang tot al het materiaal, voorbeeld documenten en kennis om samen sneller te groeien.

Samenwerking

Bij grote opdrachten verzorgt Voorkans het programma management. Hiermee word jij als expert volledig ontzorgd en werken we samen vanuit ieders expertise.

ADR Prediation® Register

Je valt onder het exclusieve Prediation® register van het ADR-register, waar de kwaliteit/keurmerk wordt geborgd en klacht- en tuchtrecht is geregeld.

Community

Ieder kwartaal komen we samen voor intervisie en het delen van alle nieuwste ontwikkelingen, inspiratie en elkaars netwerken. We maken elkaar beter.

We vertellen je graag meer

Meest gestelde vragen

Vind hier de meest gestelde vragen over het Voorkans Membership voor Prediation® Experts en alle antwoorden. 

Ontvang je graag meer informatie? Neem contact op

Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Be the first to know about new arrivals and promotions

Inschrijven nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.