Gedachtegoed

Gedachtegoed

Het Nieuwe Samenwerken

Het gedachtegoed

Maak werk van samenwerken

Wereldwijd staat er veel onder druk en ook de arbeidsmarkt vraagt om behoorlijk wat rek en geduld. Met Prediation® zetten we ons hiervoor iedere dag in, om werkrelaties gezond en wendbaar te maken en te houden als basis voor een goede samenwerking.

Als netwerkorganisatie maken we dus werk van samenwerken. Dit begeleiden we voor ondernemers, teams en in gehele organisaties. Te denken valt aan de begeleiding tussen de oprichters van een start-up, teams in de zorg, de bouw of het onderwijs, de opvolging binnen familiebedrijven, de versteviging van een samenwerkcultuur in het MKB en in corporate teams of processen binnen (technisch) projectmanagement. We richten ons altijd op de communicatie, het bijpassende gedrag en de vastlegging van de juiste afspraken.

In vele soorten omgevingen en sectoren begeleiden we deze processen. Hier is het ons gedachtegoed dat we altijd moeten starten bij het individu, met ieders eigen voorkeuren, gedragingen, behoeften en verwachtingen. Vanuit de juiste hoeveelheid zelfkennis kan iemand zelf de beste keuzes maken en verantwoordelijkheid pakken. Dat is waar het ons om gaat in constructief samenwerken.

Daar waar bijvoorbeeld de werkdruk hoog is, of het verzuim oploopt, gaan we aan de slag met de impliciete kaders, verwachtingen en de heersende teamcultuur. Daar waar kunstmatige harmonie heerst, gaan we aan de slag met nieuwe team principes en training in communicatie en constructieve conflicten.

In deze tijden zien we dat 70% van het verzuim werkgerelateerd is. Daarnaast toont nieuw onderzoek nu aan 75% van de mensen die vrijwillig hun baan verlaten, aangeeft dat dit samenhangt met de slechte werkrelatie met hun leidinggevende. Over drie jaar bestaat de helft van de arbeidsmarkt uit de jonge generaties van nu. Het hybride werken is niet meer weg te denken na de pandemie. 

Onze aanpak is gebaseerd op de overtuiging dat gezonde werkrelaties de sleutel zijn tot succes. Onderzoek toont aan dat werkgerelateerd verzuim en slechte werkrelaties met leidinggevenden veelvoorkomende problemen zijn. We geloven dat preventief werken aan samenwerkingsrelaties en het bevorderen van open communicatie over verwachtingen en belangen essentieel zijn om deze problemen aan te pakken.

In een tijd waarin de arbeidsmarkt verandert en nieuwe generaties hun intrede doen, is het cruciaal om samen te werken aan een betere manier van werken. Laten we samen bouwen aan gezonde, wendbare werkrelaties die de basis vormen voor succes en groei.

Contact

Laten we kennismaken!

Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Be the first to know about new arrivals and promotions

Inschrijven nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.