Voorkans Event

Maak werk van samenwerking

Met Prediation® begeleiden wij ondernemers, teams en organisaties naar de optimale samenwerkingsrelatie. Omdat de inhoud en processen beter en sneller kunnen groeien als het in de basis klopt en goed geregeld is. Wij hebben de methodiek voor dit relatiemanagement in de samenwerking middels conscious contracting. Dit is het nieuwe samenwerken.

Wij begeleiden de gesprekken die gevoerd moeten worden om alle intenties, belangen, behoeften en verwachtingen helder te hebben naar en voor elkaar. Zo maken we met elkaar een psychologisch samenwerkingscontract, wat mee kan veranderen door de tijd heen. Hoe bewuster iedereen is en start aan een samenwerking, hoe meer verantwoordelijkheid er kan worden genomen. Het gaat ons erom dat iedereen eigen regie kan houden. Dat een samenwerking mee kan veranderen bij (onvoorziene) omstandigheden, omdat er duidelijke afspraken zijn en verwachtingsmanagement de kern is. En dat de relatie in een samenwerking niet onnodig onder druk komt te staan. Dat maakt het wel zo leuk.  

Hoe kom je tot een goede samenwerking?

Stel je voor. Je hebt een team om je heen waarmee gezamenlijke ambities worden gerealiseerd. Je werkt samen met andere partijen vanuit stevige relaties. Er is nooit gedoe of onduidelijkheid over de gemaakte afspraken.

 • Wil jij een betrouwbaar team om je heen waarin het voor iedereen helder is hoe er wordt samengewerkt?
 • Heb jij behoefte aan duidelijke afspraken die bij jullie samenwerking passen?
 • Is jouw team klaar voor de volgende stap in de onderlinge samenwerking?
 • Wil jij de relatie binnen de samenwerking beschermen?
 • Of start jij misschien met een nieuwe samenwerking en wil je alles zo goed mogelijk regelen?

Dan zit je hier goed. Dit is het nieuwe samenwerken. Wij begeleiden je strategisch en ondersteunend naar jouw ideale samenwerking.

Waarom het nieuwe samenwerken?

Wij zien de veranderingen in de zakelijke maatschappij, de behoefte aan nieuwe vormen van samenwerkingen. Van het vele hybride- en thuiswerken tot aan generatieverschillen en heersende prestatiedruk. Het zijn thema’s waar wij ons dagelijks mee bezighouden.

Oorspronkelijk vanuit Mediation, om het alleen juridisch te “maken” daar waar nodig. Het liefst voorkomen we dit zoveel mogelijk. Het is zonde. Vanuit onze jarenlange ervaring in Mediation, opleidingen en teambegeleiding, willen wij eigenlijk een aantal stappen eerder aan de slag. Dit preventieve karakter vind je terug in onze dienstverlening.

Is dit iets voor mij?

Onze samenwerkingsexperts begeleiden ondernemers, teams en organisaties in alle vormen en maten. Van doorgewinterde compagnon’s die preventief een exit goed willen regisseren tot een ZZP’er die de juiste samenwerkingen aan wil gaan en goede afspraken wil maken. Van de opvolging in een familiebedrijf tot de samenwerking tussen het personeel op de werkvloer. En van MKB tot internationale corporates. Voor ieder vraagstuk hebben wij de juiste expert. Allemaal vanuit dezelfde methodieken en visie van het nieuwe samenwerken.

Video afspelen over Interview Iris Gündel 7DTV

Prediation® voor

Want hoe houd je de relatie stevig als basis voor de samenwerking? Welke interpretatieverschillen kunnen we het beste aan de voorkant al oplossen? Hoe komen we van ieders standpunt bij de daadwerkelijke belangen?

Iedere dag blijven wij onszelf verdiepen in al deze vragen, vraagstukken in de praktijk en vooral de oplossingen om iedere soort samenwerking zo optimaal mogelijk in te richten!

Kunnen wij met je meedenken?

Afhankelijk van jouw vraagstuk en soort samenwerking begeleiden wij jou met ons stappenplan en de methodiek naar duurzame afspraken en nieuwe contracten.

Boek nu een gratis en vrijblijvende intake, dan denken wij met je mee. Wij nemen snel contact met je op om dit in te plannen. Wij zien ernaar uit!

Prediation Familiebedrijven

  Chat openen
  1
  Kunnen we je helpen?
  VOORKANS
  Hallo,
  Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.