Prediation®

Prediation®

Exclusieve methodiek om preventief werk te maken van samenwerkingsrelaties

Methodiek

Maak werk van samenwerking

Met Prediation® begeleiden wij ondernemers, teams en organisaties naar de optimale samenwerkingsrelatie. Omdat de inhoud en processen beter en sneller kunnen groeien als het in de basis klopt en goed geregeld is. Wij hebben de methodiek voor dit relatiemanagement in de samenwerking middels conscious contracting. Dit is het nieuwe samenwerken.

Wij begeleiden de gesprekken die gevoerd moeten worden om alle intenties, belangen, behoeften en verwachtingen helder te hebben naar en voor elkaar. Zo maken we met elkaar een psychologisch samenwerkingscontract, wat mee kan veranderen door de tijd heen. Hoe bewuster iedereen is en start aan een samenwerking, hoe meer verantwoordelijkheid er kan worden genomen. Het gaat ons erom dat iedereen eigen regie kan houden. Dat een samenwerking mee kan veranderen bij (onvoorziene) omstandigheden, omdat er duidelijke afspraken zijn en verwachtingsmanagement de kern is. En dat de relatie in een samenwerking niet onnodig onder druk komt te staan. Dat maakt het wel zo leuk.

Prediation®

Preventie, wendbaarheid en relatiebehoud

Geregistreerd Prediation® ADR-Register

Innovatieve, relationele contracten

Voorkomen van onnodige escalatie

Stel een vraag

Heel graag denken wij mee in jullie vraagstuk of uitdaging.

Preventief afspraken maken

Relationele contracten

Bij ons draait alles om wendbaarheid in samenwerking. Onze exclusieve methodiek, Prediation®, vormt de kern van onze benadering om proactief sterke werkrelaties te bouwen.

Prediation® richt zich op relationeel contracteren, waarbij we de nadruk leggen op het helder definiëren van verwachtingen, behoeften, intenties en belangen van alle betrokken partijen. Hierdoor ontstaat een diepgaand begrip van elkaars perspectieven en kunnen organisaties snel en effectief reageren op veranderende omstandigheden.

Een van de belangrijkste voordelen van onze aanpak is dat evaluaties naadloos en transparant verlopen, terwijl de werkrelatie helder en gezond blijft. Wendbaarheid is de kern van onze aanpak.

Waarom kiezen voor relationeel contracteren met Prediation®? Onze aanpak zorgt voor optimale samenwerking en voorkomt escalaties. Prediation® helpt potentiële problemen te identificeren en op te lossen voordat ze escaleren. Het biedt de basis voor het constructief oplossen van gezonde conflicten.

Het Nieuwe Samenwerken

Waarom het nieuwe samenwerken?

Wij zien de veranderingen in de zakelijke maatschappij, de behoefte aan nieuwe vormen van samenwerkingen. Van het vele hybride- en thuiswerken tot aan generatieverschillen en heersende prestatiedruk. Het zijn thema’s waar wij ons dagelijks mee bezighouden.

Oorspronkelijk vanuit Mediation, om het alleen juridisch te “maken” daar waar nodig. Het liefst voorkomen we dit zoveel mogelijk. Het is zonde. Vanuit onze jarenlange ervaring in Mediation, opleidingen en teambegeleiding, willen wij eigenlijk een aantal stappen eerder aan de slag. Dit preventieve karakter vind je terug in onze dienstverlening.

Beluister de podcast

Het Nieuwe Samenwerken

Kennismaken

Is dit iets voor mij?

Onze samenwerkingsexperts begeleiden ondernemers, teams en organisaties in alle vormen en maten. Van doorgewinterde compagnons die preventief een exit goed willen regisseren tot een ZZP’er die de juiste samenwerkingen aan wil gaan en goede afspraken wil maken. 

Van de opvolging in een familiebedrijf tot de samenwerking tussen het personeel op de werkvloer. En van MKB tot internationale corporates. Voor ieder vraagstuk hebben wij de juiste expert. Allemaal vanuit dezelfde methodieken en visie van het nieuwe samenwerken.

Want hoe houd je de relatie stevig als basis voor de samenwerking? Welke interpretatieverschillen kunnen we het beste aan de voorkant al oplossen? Hoe komen we van ieders standpunt bij de daadwerkelijke belangen?

Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Be the first to know about new arrivals and promotions

Inschrijven nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.