Sprekers

Wij verzorgen diverse masterclasses en inspiratiesessies rondom het nieuwe samenwerken

Keynote

De invloed van generatieverschillen

“Die jeugd van tegenwoordig die niet meer langer dan een paar jaar ergens blijft en misschien niet eens meer echt weet wat hard werken is.” “Die oude garde die niet mee wil veranderen en ons junioren allemaal maar ongeduldig vindt.” Waar zit dit nu eigenlijk in? Zou het de levensfase zijn, of misschien toch ook een generatieverschil? 

Met de komst van nieuwe generaties, het hybride werken en huidige uitdagingen in de maatschappij en de arbeidsmarkt is het tijd voor vernieuwing. Want het is niet alleen meer een veranderend tijdperk, maar het tijdperk van verandering. Dit brengt behoorlijk interessante dynamieken met zich mee op de werkvloer.

Met Iris Gündel als spreker worden huidige generatieverschillen op de werkvloer blootgelegd. Er worden vele praktische inzichten en herkenbare voorbeelden gedeeld over de nieuwe generaties Y en Z op de werkvloer. 

Er valt namelijk niet meer te ontkomen aan de verschuiving in hun waardenpatroon en zienswijze. Zij groeiden op in een andere tijd. Met een lezing van Iris krijg je echt een kijkje in de overkoepelende waarheid van alle generaties op de werkvloer.

Masterclasses en keynotes Voorkans

ss

Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Be the first to know about new arrivals and promotions

Inschrijven nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.