Het Nieuwe Samenwerken Live

Congres

Samenwerking met alle generaties van nu

Het Nieuwe Samenwerken Live: Het congres voor innovatieve professionals op zoek naar zakelijke vernieuwing, inspiratie en succes.

Het Nieuwe Samenwerken Live 2024

Generatieverschillen

Verandering benutten

Innovatie in samenwerking

Live Voorkans Congres 2024

Het Nieuwe Samenwerken Live

Het congres dat generaties verbindt en innovatie ademt. Ben jij klaar om de toekomst van samenwerken verder te ontdekken?

Een dag vol energie, inspiratie en verfrissende inzichten. Er worden strategieën, visies en praktische handvatten gedeeld hoe samenwerkingen in de huidige markt het best kunnen worden opgebouwd.

Zodat we klaarstaan voor de dag van morgen. Met alle generaties in verbinding en volop energie en werkplezier kunnen samenwerken. 

Trends, ontwikkelingen en actualiteiten

Innovatieve boost rondes en keynote sprekers

Netwerkmogelijkheden en waardevolle interactie

Een hele dag uitzoomen en kijken vanuit nieuwe perspectieven

Congres 2024

Verzeker jezelf nu van een plek!

Live Voorkans Congres 2024

Sprekers

Iris Gündel

Dagvoorzitter

Iris, de oprichter van Voorkans en grondlegger van de Prediation® methodiek, fungeert als dagvoorzitter voor het congres. Met een diepgaande expertise op het gebied van samenwerking tussen verschillende generaties, brengt Iris een frisse blik en een ongeëvenaarde passie voor vernieuwing in cultuur en afspraken met zich mee. Haar benadering is gericht op het creëren van een omgeving waarin diverse perspectieven worden gewaardeerd en waarin innovatie en groei worden aangemoedigd.

Ruud Hendriks

Keynote spreker

Ruud Hendriks is mede-oprichter van Sky Radio, RTL4 en RTL5. Hij heeft ook Startupbootcamp opgericht, een accelerator voor start-ups, en diverse andere media- en techbedrijven geleid. Hij pleit hierbij altijd voor pre-mediation. Als visionair ondernemer staat hij bekend om zijn inzet voor innovatie en technologie. De laatste jaren heeft hij zijn focus verbreed naar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Erik Wegewijs

Keynote spreker

Erik, een vooraanstaand lid van de Special Forces en bekend van het programma Special Forces Vips op Videoland, brengt waardevolle inzichten in leiderschap, teamwork en het overwinnen van extreme uitdagingen. Hij deelt de diepgaande lessen die hij heeft geleerd tijdens zijn tijd bij de Special Forces. Als het gaat om wendbaarheid, verantwoordelijkheid en omgaan met teleurstellingen raakt hij de daadwerkelijke kern. Erik inspireert tot actie. 

Live Voorkans Congres 2024

Het Programma

09.30 uur Inloop

10.00 uur Plenaire Opening

Podium Talk 1

Boost Rondes Ochtend

13.00 uur Uitgebreid Lunchbuffet

14.00 uur Plenaire Start Middag

Podium Talk 2

Boost Rondes Middag

17.00 uur Afsluiting Inhoudelijk Programma

Feestelijke Netwerkborrel

Boost Rondes

Personaliseer je programma door het in te delen op thema's naar jouw voorkeur!

Boost Ronde 1

Prediation®

Prediation®: duurzame werkrelaties bouwen

Hoe kan je aan de voorkant van een samenwerking een psychologisch contract sluiten op verwachtingen, behoeften en voorsorteren op scenario’s? In deze boost ronde maak je kennis met de Prediation® methodiek. Met de opkomst van nieuwe generaties, veranderingen op de arbeidsmarkt en evoluerende behoeften op de werkvloer, is het tijd om preventief maatwerkafspraken te maken.

Spreker

Astrid_Kraag
Astrid Kraag

Boost Ronde 2

Het goede gesprek

Preventieve gesprekstechnieken

Wat maakt een vraag echt effectief? In deze boost ronde zoomen we in op het stellen van doelgerichte vragen in de samenwerking. Want hoe maak je lastige onderwerpen goed bespreekbaar? Hoe voorkom je dat het vastloopt? Leer hier hoe je met de juiste vragen optimale opbrengst realiseert in ieder gesprek. En weerstand minimaliseert.

Spreker

Erik-Baijens-768x768
Erik Baijens

Boost Ronde 3

Open cultuur

Psychologische veiligheid in teams

Ontdek hoe je de interacties binnen je team kunt verbeteren door middel van eenvoudige technieken. Leer hoe je een positieve omgeving kunt creëren waarin teamleden zich gewaardeerd en gesteund voelen. Tijdens deze boostsessie leer je hoe je kunt bijdragen aan het bevorderen van psychologische veiligheid, waardoor iedereen zich vrij voelt om ideeën te delen, feedback te geven en zichzelf te zijn.

Spreker

1551978008615
Sebastian Hamers

Boost Ronde 4

Angst of creatie

Drijfveren in leiderschap

Welke (on)bewuste factoren sturen onze beslissingen en het nakomen van werkafspraken aan? Karin vertaalt hierbij de impact van reacties – vanuit angst versus creatie, op korte en lange termijn opbrengsten. Door het blootleggen van persoonlijke missies van leiders, zullen deelnemers ontdekken hoe ze deze als kompas kunnen gebruiken in hun leiderschap.

Spreker

KArin
Karin Zwanikken

Boost Ronde 5

Samenwerkcontract

Relationeel contracteren

Verken de toekomst van zakelijke samenwerking in deze Boost over relationele contracten en het Vested-model. Tijdens deze sessie zal Wiebe zijn diepgaande kennis delen over relationele contracten. Een bijzondere vorm van een relationeel contract is een uitkomstgericht contract, waarin de economische belangen van partijen gelijkgericht zijn (vested®).

Spreker

Best Value - Wiebe Witteveen 29
Wiebe Witteveen

Voorkans Congres 2024

Verzeker jezelf nu van een plek!

Live Voorkans Congres 2024

Benieuwd hoe je...

Jong talent kunt vinden, verbinden en vasthouden?

Seniore generaties niet uit het oog verliest?

Op tijd kunt inspelen op de veranderende behoeften op de arbeidsmarkt?


Mis dan dit congres niet! Ontdek de antwoorden, deel ervaringen en laat je inspireren. Ontvang waardevolle inzichten, leer van best practices en ontdek de essentie van Prediation®.

Geniet van inspirerende talks op het open podium en neem deel aan diverse boost-sessies over jouw favoriete thema’s. Schrijf je nu in en verzeker jezelf van een plek!

Generaties op de Werkvloer
0
Sprekers
0 +
Bezoekers
0 +
Boost Rondes
0

Live Voorkans Congres 2024

Kies hier jouw ticket

Regulier Ticket

Voor 1 persoon toegang
395 excl. BTW
  • Toegang volledige dagprogramma
  • Twee workshops naar keuze
  • Lunchbuffet en netwerkborrel
  • Gratis parkeren
  • Ontmoeten en verbinden

Relatie Tickets

Prijsvoordeel met drie personen
995 excl. BTW
  • Toegang voor drie personen*
  • Twee workshops naar keuze
  • Lunchbuffet en netwerkborrel
  • Gratis parkeren
  • Ontmoeten en verbinden
Voordeel

Heb je vragen?

Benieuwd naar meer informatie? Neem contact op

Live Voorkans Congres 2024

Waarom je dit niet wil missen

Tijdens het Voorkans Congres krijg je antwoord op vele vragen én meer. Ontdek hoe je jouw team en organisatie klaarstoomt voor succes in een steeds veranderende wereld van samenwerking en innovatie.

Op Tijd Inspelen

Kom naar dit congres om te leren hoe je op tijd kunt inspelen en meebewegen met veranderingen! Leer hoe je de nieuwe generatie werknemers kunt boeien en jouw organisatie aantrekkelijk kunt maken als werkgever door te investeren in flexibiliteit, ontwikkelingsmogelijkheden en een sterke bedrijfscultuur.

Brede Open Blik

Kom naar ons congres om een brede, open blik te behouden op wat er speelt in de markt, te leren van wat anderen doen en om vanuit een fris perspectief van buitenaf naar jouw uitdagingen te kijken. Dit congres biedt een unieke kans om je horizon te verbreden, nieuwe ideeën op te doen en jezelf en je team te inspireren voor succes in een snel veranderende wereld.

Concrete Handvatten

Ontdek hoe heldere communicatie en gemeenschappelijke doelen de essentiële ingrediënten vormen voor succesvolle samenwerking. Leer conflicten en uitdagingen in teams om te buigen naar constructieve oplossingen door middel van open dialoog. Ontdek hoe leiderschap essentieel is voor het bevorderen van een cultuur van samenwerking en innovatie. Krijg de tools die je nodig hebt.

Carlton President Hotel Utrecht

Het congres wordt gehost in het Carlton President Hotel, Utrecht, dat zich kenmerkt door uitstekende bereikbaarheid en goede parkeerfaciliteiten. Bezoekers kunnen verwachten te genieten van een uitgebreid lunchbuffet in het restaurant.

We vertellen je graag meer

Meest gestelde vragen

Vind hier de meest gestelde vragen en onze antwoorden. Mocht jouw vraag er niet tussen staan kun je uiteraard contact met ons opnemen. 

Benieuwd naar meer informatie? Neem contact op

Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Be the first to know about new arrivals and promotions

Inschrijven nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.