23 februari -
De Rol van de Vertrouwenspersoon

In dit webinar word je meegenomen in de unieke combinatie van Prediation® en een externe vertrouwenspersoon. Een veilige werkvloer organiseren door een goede RI&E, een haalbaar en duurzaam plan van aanpak, een aansprekende gedragscode en een vertrouwenspersoon waar de medewerkers veilig en vertrouwd terecht kunnen is één. En eigenlijk zijn dit de randvoorwaarden.
 
Het daadwerkelijk bespreekbaar maken van de veiligheid van de werkvloer, de huidige cultuur en het gewenste cultuur is twee.
 
Hoe bespreek je dat een grapje heel anders uitgelegd kan worden door een ontvanger? Hoe dienen we om te gaan met ongewenst gedrag in een team? Hoe kan het worden aangegeven dat je het niet fijn vindt om privé foto’s te ontvangen van die ene collega?
 
Met behulp van Prediation® durft een team over alles te praten en kan de gehele organisatie een gezamenlijke, veilige werkomgeving creëren. Waarbij dan dus ook alle randvoorwaarden in de praktijk worden georganiseerd.
 

Na dit webinar weet je:

  • Wat een vertrouwenspersoon kan brengen in jouw organisatie of team;
  • Wat de invloed zal zijn en worden van deze nieuwe wet- en regelgeving rondom deze onderwerpen;
  • Hoe er een perfecte combinatie kan worden gemaakt tussen HR en een extern vertrouwenspersoon;
  • Hoe er met inzet van Prediation® kan worden gepraat over moeilijke onderwerpen zoals pesten, intimidatie en discriminatie.

Je kan je nu aanmelden via deze pagina, je wordt dan doorgelinkt naar onze webinar omgeving. Het duurt 60 minuten, met ruimte voor al jouw vragen en reacties.

Het webinar wordt gegeven door Voorkans Prediation® Expert en vertrouwenspersoon Donata van der Blom, samen met Iris Gündel, de oprichter van Voorkans. Je kan het online volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Je kan je nu inschrijven

Locatie
Online

Prijs
Gratis

Het webinar duurt 60 minuten inclusief wat ruimte voor interactie en vragen.