Direct introductie webinar bekijken

Wij zien de vele veranderingen in de zakelijke maatschappij, de behoefte aan nieuwe vormen van samenwerking. Van het vele hybride- en thuiswerken tot aan generatieverschillen en heersende prestatiedruk. Het zijn thema’s waar wij ons dagelijks mee bezighouden.

Met Prediation® begeleiden wij ondernemers, teams en organisaties naar de optimale samenwerkingsrelatie. Omdat de inhoud en processen beter en sneller kunnen groeien als het in de basis klopt en goed geregeld is. Wij hebben de methodiek voor dit relatiemanagement in de samenwerking middels conscious contracting.

Wij begeleiden de gesprekken die gevoerd moeten worden om alle intenties, belangen, behoeften en verwachtingen helder te hebben naar en voor elkaar. Zo maken we met elkaar een psychologisch samenwerkingscontract, wat mee kan veranderen door de tijd heen.

Hoe bewuster iedereen is en start aan een samenwerking, hoe meer verantwoordelijkheid er kan worden genomen. Het gaat ons erom dat iedereen eigen regie kan houden. Dat een samenwerking mee kan veranderen bij (onvoorziene) omstandigheden, omdat er duidelijke afspraken zijn en verwachtingsmanagement de kern is. En dat de relatie in een samenwerking niet onnodig onder druk komt te staan. Dat maakt het wel zo leuk.

Maar hoe gaat dit in z’n werk? Waar komt de noodzaak in de maatschappij nu vandaan? Hoe kan jij hier zelf direct mee aan de slag?  

In dit webinar delen wij

  • Wat Prediation® is en waar dit maatschappelijk gezien vandaan komt
  • Hoe jij met andere afspraken beter gaat samenwerken
  • Wat de meerwaarde hiervan is en hoe het er praktisch uitziet
  • De in’s en out’s van een stevig samenwerkings-IQ

Je kan je nu aanmelden via deze pagina, je wordt dan doorgelinkt naar onze webinar omgeving. Het duurt 60 minuten, met ruimte voor al jouw vragen en reacties. Het webinar wordt gegeven door Iris Gündel, de oprichter van Voorkans. Je kan het online volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Na afloop ontvang je digitaal de checklist met alle inzichten van dit webinar.

Ben jij erbij?

Locatie
Online

Prijs
Gratis

Ons opgenomen introductie webinar kan je direct bekijken. Uiteraard kan je nog steeds al jouw vragen stellen tijdens het webinar, die beantwoorden wij per mail.

Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Be the first to know about new arrivals and promotions

Inschrijven nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.