Hoe kom ik in contact met een expert?

Bij de pagina ‘Vind een expert’ kan je op basis van de verschillende filter mogelijkheden op zoek gaan naar een expert binnen jouw context en/of bij jou in de buurt. Hier vind je ook de overige informatie en de onlinekanalen van deze expert zelf. Je kan rechtstreeks contact opnemen met deze expert voor meer informatie. […]

Wat zijn de kosten van een Prediation® traject?

Wij zien het als een investering, je krijgt dit namelijk echt in een andere vorm terug én je voorkomt andere overbodige kosten in de toekomst. De hoogte van deze investering is volledig afhankelijk van de opdracht. Sommige partijen laten hun volledige organisatie Voorkans-proof inrichten en andere partijen willen uitsluitend nog even een check op door […]

Leveren de Voorkans experts ook maatwerk?

Uitsluitend maatwerk! Inmiddels hebben we voldoende formats en overeenkomsten gezien en ontwikkeld dat we ook de snelle checks kunnen doen, maar eigenlijk zien wij dan altijd de noodzaak om toch nog een keer alles goed op tafel te krijgen. Beter voorkomen dan genezen natuurlijk!

Is een informatiegesprek vrijblijvend?

Iedere expert heeft hier een eigen werkwijze voor. Uiteraard blijft het altijd vrijblijvend. Als het proces echt gestart wordt vragen we natuurlijk wel om jullie commitment, dan gaan we er ook voor!

Wat is een Voorkans Prediation® expert?

Een Voorkans Prediation® expert is een geregistreerd mediator, gespecialiseerd in Prediation®. Deze procesbegeleiders begeleiden zakelijke samenwerkingen vanuit hun eigen expertise en werkervaring. We werken allemaal vanuit dezelfde methodiek, uiteraard binnen onze eigen stijl. En we leveren altijd maatwerk. Een aangesloten expert bij dit platform is toegelaten op basis van deze opleidingen, de certificering voor het […]

Wat is het verschil tussen Voorkans en een uitzendbureau?

Wij zenden onze experts niet ‘uit’, we koppelen ze alleen aan de zakelijke partijen in de markt. Je kan de experts hier dus vinden en wij ondersteunen ze voor een groot deel. De rest is helemaal aan iedereen zelf. Wij zitten dus verder nergens tussen.

Ik heb geen eigen bedrijf, is dit dan iets voor mij?

Wij leiden ook professionals binnen organisaties op om met deze methodiek te kunnen werken, dan ben jij de ‘game changer’ binnen jouw organisatie. Mocht je ook zelfstandig trajecten willen (mee)draaien dan dien je dit wel zelf van A tot Z op te kunnen pakken, dus vanuit een eigen bedrijf.

Wanneer kan ik me aansluiten als expert?

Iedere expert is in de basis geregistreerd mediator. Daarnaast heb je voor de werkwijze vanuit dit platform de specialisatie Prediation nodig. Deze opleiding kan je succesvol afronden middels het theorie-examen. Vervolgens kan je middels jouw motivatie je aanmelden als member bij Voorkans. Iedere expert dient heel duidelijk over een eigen expertise en vakgebied te beschikken. […]

Voor hoe lang ga ik dit membership aan?

Aangezien wij echt een community zijn willen we dus ook echt álles met je delen. Al onze content, de methodiek, de documenten, we gooien alles open. Het membership is dan ook voor de duur van 1 jaar, daarna kan je dit uiteraard altijd weer herzien en zullen we je tijdig informeren over de opties.

Wat zijn de voordelen van dit membership?

We zetten de belangrijkste even op een rijtje! Allereerst heb je hierdoor toegang tot alle processen, documentatie en actualiteiten in dit vakgebied. Dit faciliteren wij helemaal. Daarnaast kan je werken met onze methodiek en val je dus onder dit keurmerk, vanuit het Voorkans register bij het ADR. Jouw profiel wordt openbaar gedeeld en wordt hierdoor […]

Wat kan ik allemaal in mijn persoonlijke account?

Hier kan je jouw eigen account volledig instellen naar jouw voorkeuren, jouw openbare profiel beheren, alle documenten van de werkwijze en methodiek inzien, downloaden en gebruiken, je inschrijven voor de events, webinars, Q&A’s en trainingen, jouw eigen documenten uploaden voor checks of vragen en uiteraard kan je hier je hele lidmaatschap beheren.

Hoeveel werkervaring heb ik nodig?

Wij koppelen experts met een eigen expertise, aangezien je binnen jouw vakgebied wel over alle nodige kennis en kunde dient te beschikken om anderen te kunnen informeren bij een vastlegging aan de voorkant. De werkervaring is daarin relevant qua inhoud en qua expertise.

Hoe blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen van Voorkans?

Je kan je aanmelden voor onze nieuwsbrief! Hier delen wij één keer per maand allemaal inzichten en ontwikkelingen van dit platform. Uiteraard delen we ook updates en actualiteiten in dit vakgebied, zodat jij er wellicht ook zelf al iets mee kan. Zo hoef je niets te missen!

Hoe kom ik in contact met Voorkans?

We komen heel graag in contact! Je kan altijd het contactformulier invullen op onze website of mailen naar info@voorkans.nl, dan nemen wij snel contact met je op.

Waarom heet dit platform Voorkans?

Het gedachtegoed van dit platform omvat de kracht van preventie. Als we aan het begin van de samenwerking al goede afspraken maken en veel ruis en gedoe voorkomen, benutten we die mooie kans! Helemaal aan de voorkant. De voorkans dus.

Waarom is Voorkans meer dan alleen een website?

Deze website zien wij graag als online platform, waar wij vraag en aanbod verbinden. Je kan hier dus rechtstreeks in contact komen met onze experts. Daar zit niets tussen. Behalve dezelfde missie en drive. Onze experts ondersteunen wij ‘achter de schermen’ om gezamenlijk onze diensten zo goed mogelijk aan te kunnen bieden.

Hoe kan ik een inhoudelijke bijdrage leveren aan dit platform?

Wij delen hier natuurlijk veel content, van podcasts, columns tot aan onze nieuwsbrieven en nog meer. Mocht jij graag jouw visie of ervaring ook willen delen via één van deze kanalen? Wij staan daar altijd voor open! Deel jouw idee of bijdrage via het contactformulier en wellicht kunnen wij het delen vanuit dit platform.

Wat doe ik als ik een klacht heb?

Dat is vervelend! Het liefst gaan wij in gesprek. Hopelijk komen we er dan met elkaar uit, waar de miscommunicatie wellicht is ontstaan. Je kan ons benaderen via het contactformulier, dan komen wij zo snel mogelijk bij jou in de lucht hoe we dit verder aanpakken. Dit nemen wij uiteraard heel serieus.

Maandelijks 1x een waardevolle nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Be the first to know about new arrivals and promotions

Inschrijven nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom jij ook?

14 juni 2024 is het Voorkans Congres! Een dag vol inspirerende sprekers en boost rondes.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
VOORKANS
Hallo,
Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.