8 juni - Het Nieuwe Samenwerken
De Arbeidsrelatie van de Toekomst

Het is weer tijd voor het jaarlijkse Voorkans Event: Het Nieuwe Samenwerken! 

Ontdek op dit live event 8 juni 2023 alle elementen en strategieën achter het nieuwe samenwerken. Dit event is voor de echte voorlopers in de zakelijke wereld. Voor professionals die willen pionieren op het gebied van het nieuwe samenwerken en met elkaar willen kraken wat de arbeidsrelatie van de toekomst gaat zijn. Vanuit Prediation® delen wij hier onze visie op de arbeidsrelatie van de toekomst én wat jij hier direct zelf mee kan als professional.

Dit event is voor professionals die zichzelf in beweging willen zetten én houden. Professionals die durven te vernieuwen of het roer durven om te gooien, binnen én buiten hun vakgebied. Daarmee is Het Nieuwe Samenwerken Live er voor iedereen met een ondernemende geest, in welke vorm dan ook!

 

Wat kan je verwachten?

 • Concrete tools en volop inspiratie rondom de nieuwste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, met voldoende ruimte voor interactie met de sprekers én aan de ronde tafels.

 • Inzicht in generatieverschillen op de werkvloer, de invloed van digitalisering en alle huidige vernieuwingen én een praktijkvoorbeeld hoe het helemaal anders kan.

 • Een middag genieten op een toplocatie in Madurodam, mét toegang tot het park en uiteraard een gratis parkeerplek.

 • Je komt hier samen met een pionierend, relevant netwerk en Prediation® begeleiding aan de tekentafel.

 • Je breidt jouw netwerk meteen uit door alle aanwezige professionals te ontmoeten en na te praten op de uitgebreide netwerkborrel aan het eind van het programma.

 • Het boek “Ons werk is stuk” krijg je cadeau.

 • Je ontvangt onze digitale goodiebag na afloop.

Ben jij erbij?

Locatie
Madurodam

Investering
€ 175,- excl. BTW

Na deze middag ga je volledig bepakt naar huis met veel verkregen inspiratie dankzij de sprekers, de ronde tafel gesprekken en tools vanuit Prediation®. Ook hebben we met elkaar een toekomstvisie gesmeed én heb je veel nieuwe contacten opgedaan. 

Programma

Dit event is voor professionals die zichzelf in beweging willen zetten én houden. Professionals die durven te vernieuwen of het roer durven om te gooien, binnen én buiten hun vakgebied. Daarmee is Het Nieuwe Samenwerken Live er voor iedereen met een ondernemende geest, in welke vorm dan ook!

Het gehele event staat in het teken van De Arbeidsrelatie van de Toekomst. Gezamenlijk smeden we deze middag het recept vanuit het nieuwe samenwerken en het gedachtegoed van Prediation®. In de snel veranderende maatschappij en arbeidsmarkt, de komst van de nieuwe generaties en alle nieuwe visies op gezonde samenwerk relaties; waar doen we goed aan? Waar gaat dit naartoe?

Vanuit de expertise, ervaringen en kennis van de sprekers dit event, krijg je een volledig inkijkje in de wereld van Prediation® en nemen we je in hoog tempo mee door een fantastisch, inspirerend programma. Uiteraard volgt hierna een concrete, inhoudelijke afsluiting waarin alles samen zal komen én sluiten we het met elkaar af met een feestelijke borrel.

Kortom, dit wil je niet missen! Er komt een ontzettend mooi netwerk samen hier, op een top locatie in Madurodam, er wordt gigantisch veel kennis en inspiratie gedeeld én je wordt ondergedompeld in de nieuwste thema’s rondom samenwerkingen in de nieuwe wereld. Je kan jezelf nu verzekeren van een plek deze middag, hier wil je bij zijn!

Sprekers


Hans Biesheuvel
De uitdagingen én kansen voor het MKB nu

Hans Biesheuvel richtte ONL op, dé onafhankelijke ondernemersorganisatie van Nederland met maar één belang: de stem van ondernemers beter laten horen en de brug slaan naar de politiek. Ondernemers hebben een betrouwbare overheid en toekomstbestendig beleid nodig om te kunnen ondernemen, innoveren en groeien. ONL en alle partners zetten zich continu in om samen met het kabinet beleid te maken voor het brede mkb, met stevige ambities voor de toekomst. En in de huidige arbeidsmarkt en met alle maatschappelijke ontwikkelingen staat er voor het MKB nu best wat onder druk. Hans Biesheuvel neemt ons op dit event mee in deze veranderingen, de uitdagingen en vooral ook de kansen! Want hoe kunnen we een event over Het Nieuwe Samenwerken beter laten openen dan door de voorzitter van ONL? 


Martijn Aslander
Ons werk is stuk

Martijn heeft vele publicaties en boeken op zijn naam staan waaronder de laatste bestseller ” Ons werk is stuk”. Op dit event brengt Martijn met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart en de uitdagingen van de huidige arbeidsmarkt. Als StandUp Filosoof onderzoekt en verwoordt hij elke dag opnieuw mogelijkheden om problemen te tackelen en kansen te verzilveren. Met zijn nieuwste thema, Digitale Fitheid pioniert hij wederom in de voorhoede van de toekomst van werk.


Steffy Roos du Maine
Werkgeverschap in de nieuwe wereld

Steffy Roos du Maine is ondernemer, schrijver, spreker, podcast-host en CEO van meerdere bedrijven met ruim 6 miljoen omzet en 65 medewerkers. Als werkgever heeft zij het volledig anders ingericht. Zo kan je bijvoorbeeld werken waar en wanneer je wil, zijn er geen evaluatie gesprekken meer, heeft ze zichzelf zo misbaar mogelijk gemaakt én heeft ze een glasheldere visie over het soort relaties wat je nodig hebt op kantoor. Ze neemt ons tijdens dit event in deze ingrediënten om een arbeidsrelatie dus daadwerkelijk anders vorm te kunnen geven.

Kee en Kee


Iris Gündel
Generatieverschillen op de werkvloer

Iris is de bedenker en oprichter van het platform Voorkans en het opleidingsinstituut Prediation® Business Academy. Op dit event zoomt Iris in op generatieverschillen op de werkvloer. Er spelen namelijk merkbaar andere waarden, behoeften en zienswijzen. Iris legt de verschillen bloot in een live generatiedebat, biedt praktische inzichten en herkenbare voorbeelden over de nieuwe generaties Y en Z. Ook neemt Iris je mee hoe je op een goede manier omgaat met verschillen in meningen, waarden en normen. Bijvoorbeeld door conflicten aan te gaan in plaats van ze te vermijden. Kortom, als je meer wil weten over het bevorderen van een succesvolle samenwerking tussen verschillende generaties, dan is dit event een must voor jou!

Tickets

Single Ticket

Ticket Het Nieuwe Samenwerken
175,- Exclusief BTW
 • Ticket voor 1 persoon
 • Gratis parkeren én toegang tot Madurodam
 • Ingedeeld bij een tafel naar jouw voorkeur
 • Boek "Ons werk is stuk" cadeau
 • Digitale Goodiebag
 • Netwerkborrel

Duo Ticket

Neem een relatie mee en profiteer van de ticket korting
325,- Exclusief BTW
 • Ticket voor 2 personen, prijsvoordeel
 • Gratis parkeren én toegang tot Madurodam
 • Ingedeeld bij een tafel naar jullie voorkeur
 • Boek "Ons werk is stuk" cadeau
 • Digitale Goodiebag
 • Netwerkborrel

Tafel Ticket

Tafel ticket voor Het Nieuwe Samenwerken Event
950,- Exclusief BTW
 • Ticket voor gehele tafel met 6 personen
 • Gratis parkeren én toegang tot Madurodam
 • Prediation® begeleiding aan eigen tafel
 • Boek "Ons werk is stuk" cadeau
 • Digitale Goodiebag
 • Netwerkborrel
Populair

Het vindt plaats op deze toplocatie in Madurodam!

Veelgestelde vragen

 • Hoe zit het met de bereikbaarheid en parkeergelegenheid bij de locatie?

  Vanaf de snelweg sta je binnen no time op de ruime parkeerplaats van Madurodam. En uiteraard zitten de parkeerkosten bij de ticketprijs inbegrepen. Ook voor de elektrische auto's zijn er speciale parkeerplaatsen met een oplaadpunt.

  De uitgebreide routebeschrijving en reisadviezen vind je hier op hun website. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

 • Is het inclusief borrel?

  Uiteraard! Iedere ticket (individueel of volledige tafel) is inclusief de netwerkborrel. Dit zal ongeveer vanaf 17.00 uur plaatsvinden. En aangezien we met een behoorlijk mooi netwerk zullen samenkomen wordt dit uitgebreid verzorgd om te netwerken en na te praten!

 • Kan ik ook komen als ik niet specifiek iets in deze dienstverlening doe?

  Zeker weten! Onwijs leuk dat je geïnteresseerd bent en mee wil pionieren rondom het nieuwe samenwerken. Het maakt natuurlijk niet uit wat hierin jouw achtergrond is. We komen vooral graag samen met mensen met dezelfde visie en het enthousiasme om hier met elkaar de handen ineen te slaan! Uiteraard kan je ook altijd nog even contact met ons opnemen om te sparren of dit iets voor jou is.

 • Zijn er ook PE-punten voor dit event?

  Ja! Voor het ADR-Register en de MfN ontvang je 3 PE-punten na deelname aan dit event. Bij het bestellen van jouw ticket kan je aangeven of je deze graag wil ontvangen. Na afloop ontvang je dan digitaal van ons het benodigde bewijs van deelname.

 • Hoe interactief is het?

  Precies hoe jij dit zelf wil! De sprekers delen hun verhaal in collegetour setting, dus je kan zeker jouw vragen stellen. En uiteraard kan je er ook voor kiezen om gewoon te luisteren. Tussen de sprekers door zal dagvoorzitter Iris Gündel het programma aan elkaar praten en interactie zoeken voor wie iets wil delen. Aan de ronde tafels kan je uiteraard ook kiezen welke bijdrage jij levert en welke rol voor jou het beste past! 

 • Chat openen
  1
  Kunnen we je helpen?
  VOORKANS
  Hallo,
  Welkom bij VOORKANS. We helpen je graag verder met jouw vragen.