1 december -
Conscious Contracting

In het huidige Nederlandse rechtssysteem worden er altijd contracten ontwikkeld met als hoofddoel risico’s af te dekken voor het geval het misloopt. We willen uit een bepaalde zorg en angst vastleggen wie dan aansprakelijk is. We hebben dit zo vaak zien misgaan. Hier ontstaat vaak het gat tussen het “recht” en “rechtvaardig”. Vaak sluiten de contracten ook niet aan bij de waarden en belangen in de samenwerking en van de partijen.

Integrative law is een internationaal opkomende, meer duurzame beweging voor contracteren. Hier gaan we echt voor een win-win, het vergroten van de taart. Creativiteit, duidelijkheid en vertrouwen staan centraal. Dit vraagt logischerwijs om andere competenties van een adviseur, ook van juristen. We bouwen hiermee bewuste, duurzame contracten. Conscious Contracts.

In dit webinar delen wij

  • Wat duurzaam contracteren is en waar dit maatschappelijk gezien vandaan komt
  • Hoe je met een sociaal contract kan samenwerken en hoe jij dit direct kan toepassen
  • Wat de meerwaarde hiervan is en hoe het er praktisch uitziet
  • Een checklist met alle belangrijkste inzichten en adviezen

Je kan je nu aanmelden via deze pagina, je wordt dan doorgelinkt naar onze webinar omgeving. Het duurt 75 minuten, met ruimte voor al jouw vragen en reacties. Het webinar wordt gegeven door Iris Gündel, de oprichter van Voorkans. Je kan het online volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Na afloop ontvang je digitaal de checklist met alle inzichten van dit webinar.

Ben jij erbij?

Locatie
Online

Prijs
€ 47,50

Hier komen we live, online bij elkaar om alles hierover te delen. Je kan hierin al jouw vragen stellen via de chat.